2777
2789
چه بد    مدیکور اینطور که پیداس بدرد نمیخوره ولی هر داروخونه ای میرم مدیکور داره

مدیکور از همه‌ی مارکا بهتره. چرا الکی اسمشو بدنام میکنید!!

اون هاله‌ی سفید هم ک میگید محل حساس ب هورمون بارداریه.

اون مال خود بی‌بی چکه. هاله یا خط دوم باید تو همون محل   رننننگیییییی باشه!!!!! نه سفید 😐🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برامن اینجوریه نزدیکه ۹ ساله ازدواج کردم دوساله منتظرم دکتر گفته این ماه نشد باید بیای ای یو ای

خب عزیز من چرا انقدر دیر اقدام کردی برا بچه دار شدن؟؟؟ 🤔

اشتباهت همین بود ک خیلی دیر اقدام کردی.

مشکلت چیه دقیقاً؟؟ بهم بگو راهنماییت کنم.

مدیکور از همه‌ی مارکا بهتره. چرا الکی اسمشو بدنام میکنید!! اون هاله‌ی سفید هم ک میگید محل حساس ب هو ...

نه مثل این سفید از اونا صورتی شده بود هرجا تاپیک بی بی باشه میگن اگه مدیکوره بهش اعتباری نیس

نه عزیزم تو همین سایت خیلیا بودن که براشون مثبت کاذب شده بود

اونایی ک گفتن مثبت کاذب بود ۲ دسته‌ن 😃

یا مث شما هاله‌ی سفیدو   مثبت میدونستن

یا اینکه گذاشتن بی‌بی‌چک بعد از ساعت‌ها خشک شد هاله انداخت

در هرصورت اشتباهه.

نه مثل این سفید از اونا صورتی شده بود هرجا تاپیک بی بی باشه میگن اگه مدیکوره بهش اعتباری نیس

والا منم یک سال و نیم منتظر بودم و همشم بی‌بی‌چک مدیکور میگرفتم. تاحالا یکبار هم نشد مثبت کاذب بندازه. همیشه درست بود جوابش. آخرین بارم ک فهمیدم باردارم قشنگ خط دومش رنگی شد.

خب عزیز من چرا انقدر دیر اقدام کردی برا بچه دار شدن؟؟؟ 🤔 اشتباهت همین بود ک خیلی دیر اقدام کردی. ...

شوهرم دوست نداشت میگفت یکم اوضاع روبه راه بشه بعد بعدش که اقدام کردیم۶ماه و نشد رفتم عکس رنگی گفت لوله هات چسبندگی داره باید لاپراسکوپی بشی ولی اگه نمیخوای همینطوری اقدام کن شاید بشه اخه یه لوله هام یکم باز بود دوباره دیدیم نشد چند ماهه پیش رفتم لاپراسکوپی کردم بازم نشد رفتم سونو فولیکول گفت اصلا نداری برو ماه بعد امپول این ماهم گفت فایده ندارن خیلی ریزه اگه بازم نشد باید بری ای یو ای

شوهرم دوست نداشت میگفت یکم اوضاع روبه راه بشه بعد بعدش که اقدام کردیم۶ماه و نشد رفتم عکس رنگی گفت لو ...

عزیزم چسبندگی لوله رو ک توی همون عکس رنگی  باز میکنن با ماده حاجب. منم لوله‌م بسته بود با عکس رنگی باز شد و بعدش باردار شدم.  دکترت بهت آمپول‌ها و داروهای تحریک تخمدان نداد؟؟؟

با آمپول خیلی راحت فولیکولات رشد میکنن و بالغ میشن!!!

آی‌یو آی  نرو اصلاً... چون با آی یو آی، اسپرم رو ب داخل بدنت تزریق میکنن. مال اوناییه ک شوهراشون واریکوسل دارن.   تا وقتی ک تو تخمک نداشته باشی  آی‌یو آی  بی فایده‌ست!

عزیزم چسبندگی لوله رو ک توی همون عکس رنگی  باز میکنن با ماده حاجب. منم لوله‌م بسته بود با عکس ر ...

نه اگه چسبندگی شدید باشه با عکس رنگی باز نمیشه ،داروهام هم ایناس متفورمین لتروزول کلومیفن کابرگولین دوفاستون با یه مکمل امریکایی که اسمش یادم نیس این دفعه علاوه بر اینا امپول سینال اف هم بود که دور ناف میزدم،میدونم تعجب کردم بهم گفت ای یو ای

من اون ماهی ک باردار شدم، آمپول گونال‌اف  خودکاری خارجی زده بودم. با قرص کلومیفن ک شبی ۳ عدد خوردم.

خیلی آمپول خوبیه. ۱ دونه‌ست. توش ۴۵۰واحد داره. تنظیمش میکنی، روزی ۱۵۰ واحد ب خودت میزنی. سوزنشم خیلی نازکه مث انسولین. دور ناف باید بزنی. 

نه اگه چسبندگی شدید باشه با عکس رنگی باز نمیشه ،داروهام هم ایناس متفورمین لتروزول کلومیفن کابرگولین ...

آخی پس چسبندگیت شدید بود 🙁 حالا با لاپاراسکوپی باز شد...؟

چقدر قرص بهت داده. همه رو باهم میخوری؟

من این داروها رو مصرف میکردم: متفورمین، کلومیفن، قرص دگزامتازون  و آمپول گونال‌اف خارجی.

ایرانیش بدرد نمیخوره‌ها. بقیه قرصات اضافه‌ست اصن 😕

من اون ماهی ک باردار شدم، آمپول گونال‌اف  خودکاری خارجی زده بودم. با قرص کلومیفن ک شبی ۳ عدد خو ...

نمیدونم والا گفت اگه پریود شدی بیا دارو رو عوض کنم شاید از همین گونال اف بده وگرنه من کلومیفن از شب دوم با لتروزول از هرکدوم دوتا میخوردم و انقد ریز شدن ولی بازم جا شکرش باقیه به قول دکتر 

آخی پس چسبندگیت شدید بود 🙁 حالا با لاپاراسکوپی باز شد...؟ چقدر قرص بهت داده. همه رو باهم میخوری؟ ...

بله خداروشکر وقتیم عمل کرد گفت سه تا کیست هم در اوردم ،همه ارو باهم فقط کابر گولین هفته ای یکیه به غیر اینا اسید فولیک و اس ا هم هس