2777
2789
عنوان

رنگ مو

87 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

کسی هست رنگ موی قهوه ایی شکلاتی گزاشته باشه؟؟بدون دکلره اس ایا؟؟

دنبال ی رنگ مویی هستم که بدون دکلره باشه و قیمتشم زیر صد تومن شه.موهامم تا کمی پایین کتفمه

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بااجازه استارتربچه هامیشه ب گروه پیرامید عصرجدید رای بدید ازتون خاهش میکنم بجه ها خیلی استرس دارن اگردلتون خاست کدشو بزنید بدون هزینه اگرم روبیکادارید اول روصفحه عصرجدید هست اونجارای بدیدبه و راه بعدیش هم قسمت کانال پرطرفدار بعدبرنامه و تلوزین بعد عصرجدید ب گروه پیرامید رای بدید تاچهارفرداوقت دارن حقشون حروم شد اجراشون ساعت دوشب بود نصف بچه های چهارپنجساله روازخاب بیدارکزدن اینم کدش رایگان رای بدید*780*176#هرکی رای دادبگه مرسی

بدون دکلره رنگ قشنگ نمیشه مگر اینکه رنگ سه صفر بزنی به پایه رسید یه رنگ بزاری روش ولی رنگ بیسکوییتی قشنگه کاپیچینویی

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون دکلره رنگ قشنگ نمیشه مگر اینکه رنگ سه صفر بزنی به پایه رسید یه رنگ بزاری روش ولی رنگ بیسکوییتی ...

میدونم عزیزم ولی نمیخام دکلره کنم هم بخاطر هزینش همم بخاطر اینکه پوست سرم و موهام بشدت حساسن.چند روز دیگه عروسی داریم دلم  میخاد موهام مشکی نمونه.

این رنگا که گفتی چی اونام دکلره میخان؟

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
قهوه ای شکلاتی اصلا دکلره نمیخواد فقط اگه موهات تیره س باید روشن ترشو بگیری مثلا 7  

بله عزیزم موهام مشکیه

میدونم عزیزم ولی نمیخام دکلره کنم هم بخاطر هزینش همم بخاطر اینکه پوست سرم و موهام بشدت حساسن.چند روز ...

ن اونا خوبه اگه موهاتو تاحالا رنگ نکردی به نظرم رنگ کاپیچنویی خوبه

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
بله عزیزم موهام مشکیه

رنگو از جای خوب بخر خود فروشنده راهنماییت میکنه اونا که تو آلبوم میبینی همشون رو موی روشن در میان موقع انتخاب حواست باشه 

اتفاقا اگه بار اولته رنگ خیلی خوبیه شکلاتی 

ن اونا خوبه اگه موهاتو تاحالا رنگ نکردی به نظرم رنگ کاپیچنویی خوبه

تو نت دیدم اتفاقا مرسی که گفتی.سه سال پیش دودی زیتونی گزاشته بودم برای بار اول ولی الان کلا مشکی شده دیگه.خودم روشن دوس دارما ولی همسرم میگه سنموبالا  نشون میده

رنگو از جای خوب بخر خود فروشنده راهنماییت میکنه اونا که تو آلبوم میبینی همشون رو موی روشن در میان مو ...

بار دوممه قبلا دودی زیتونی گزاشتم یبار ولی سنمو بالا نشون میداد  و دکلرشم اسیب زد به موهام.الان شوهرم میگی قاوه ایی شکلاتی🙄