2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش خون تیرویید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

قرص بتونین خوبه.ولی من خوردم استهامو زیاد کرد قطع کردم.ولی الان شامپو مکس لیدی میزنم.بنظرم یکم لهترداره میشه و موهامم حجیمتر شده.ماست و عسل و زرده تخم مرغم قاطی میکنم چند وقت یبار میزنم

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 

عزیزم من  خیلی راه هارو امتحان کردم .از 18سالگی درگیرم تا الان که 30سالمه.اول برو آ زمایش بده کم خونی و کم کاری تیرویید ریزش مو میارن شدید.پس درمان لازمه .یه آ زمایش هورمون هم بده اگه ریزش موی هورمونی داشته باشی مشخص میشه درضمن اگه عادتات نامنظم باشه یا موی زاید تو صورت مخصوصا چونه داشته باشی  یا جوش سرسفید تو چونه علایم نامنظمی هورمونیه  .

اگه هم ریزش موی ارثی داشته باشی که باز مربوط به هورمونا و گیرنده های ریشه مو هستن که به هورمون تستسترون  حساس میشن ریزش از جلوی سر شروع میشه و کم کم کمپشتی میاره ولی تاس نمیکنه.

پس اگه هورمونی یا ارثی نباشه با داروها و مکمل های غذایی مخصوص پوست مو خوب میشی

من قبلا فکر میکردم باید شامپوی خاصی استفاده کنم ولی خیلی راحت تر از اونچه ک فکرشو میکردم بود

ایستاده شامپو زدن باعث ریزش مو میشه

یه چن وقته رعایت میکنم و نشسته موهامو میشورم ریزش موهام خیییییلیییی کم شده ب جرات میتونم بگم ب صفر رسیده

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

ودوستان  حتما برین نظرات دکتر خیراندیش و حکیم ضیایی و استاد تبریزی که  برترین ها و نبوغ طب سنتی و طب اسلامی هستنو هم گوش کنین فیلماشون هست که اکثر روغن مالی ملاج سر با سیاه دانه و روغن مالی کل سر با روغن بنفشه عالی جواب میده .واسه ریزش هورمونی عرق یا دمکرده رازیانه  بغیر از روزای پریود .خوردن 14بادام درختی روزانه .و تو حموم قبل آ بکشی نهایی موها محلول آ ب نمک دریا  که دو دقیقه بمونه بعد بشورین که پوست سرو گرم میکنه و سردیشو میگیره و مو نمیریزه .چون ریزش موی خانما بر اثر سردی مغزه.