donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 عنوان روغن پخت و پز به جای سرخ کردنی 2426 بازدید | 11 پست سلام خانوما من دیشب اشتباهی برای سرخ کردن کتلت از روغن پخت و پز استفاده کردم الان فهمیدم و ناراحتم میخواستم ببینم با یه بار استفاده ایرادی داره؟؟ هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه... 1398/05/02 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 22467 ن😕 این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 😁 سوسول بازی ها چیهمن چند ماه چنین کاری کردمتا وقتی روغن حرارت بالا نبینه و نسوزه هیچی نمیشه دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
جانانoo عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1504 😁 سوسول بازی ها چیه من چند ماه چنین کاری کردم تا وقتی روغن حرارت بالا نبینه و نسوزه هیچی نمیشه روغن سوخته ضرر داره؟من دونات سرخ میکردم تا همشو سرخ منم روغن سوخته بود نمیشد دور بندازم ینی بده؟
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 😁 سوسول بازی ها چیه من چند ماه چنین کاری کردم تا وقتی روغن حرارت بالا نبینه و نسوزه هیچی نمیشه اخه میگن به هیچ عنوان استفاده نکنین😄 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 نه بابا منم امشب فلافل با روغن پخت وپز درستیدم مرسی ،واقعا اعصابمو بهم ریخته بود هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
smurfette عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 2008 وای اره چرا دقت نکردی بدن ماعادت نداره به چیز غیر عادی😑.....!!!! اون کتلتا الان هضم شده دفعم شده نگران چی هستی همشونم ی جیزن تو ایران فقط اسمشون فرق داره باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 وای اره چرا دقت نکردی بدن ماعادت نداره به چیز غیر عادی😑.....!!!! اون کتلتا الان هضم شده دفعم شده نگ ... 😂😂اره واقعا هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 روغن سوخته ضرر داره؟ من دونات سرخ میکردم تا همشو سرخ منم روغن سوخته بود نمیشد دور بندازم ینی بده؟ بله عزیزمبرای بدنت ضرر داره گلم دور از جون سرطان زاست دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 اخه میگن به هیچ عنوان استفاده نکنین😄 بله عزیزم چون روغن پخت و پز حرارت کمتری رو تحمل میکنه و زودتر میسوزهپس اگه استفاده میکنی زیرشو فول نکن دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 بله عزیزم چون روغن پخت و پز حرارت کمتری رو تحمل میکنه و زودتر میسوزه پس اگه استفاده میکنی زیرشو فول ... مرسی عزیزم نه هیچوقت از روغن پخت و پز برای سرخ کردن استفاده نمیکنم فقط دیشب اشتباهی استفاده کردم هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...