2777
2789
عنوان

نامزدم

240 بازدید | 14 پست

بچه ها با نامزدم دعوا کردم نمیزاره جایی برم ماهی یه بار خونه یکی از خاله هام میزاره اونم خودش میبره میگه حق پیدا رفتن نداری حالا فردا یکی از خاله هام دعوتمون کرده نزاشت برم خودشم صبح میره یه شهر دیگه شب میاد میخوام بدونه اجازه برم وقتی هم فهمید دعوامون بالا کشید یا طلاق بگیرم یا مشکلمو حل کنم خیلی تو فشارم برم یا نه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندوقته نامزد کردین؟ این حساسیتا اولای ازدواج هست بعدا کمتر میشه معمولا ولی بعضیا هم مدلشونه همینجور ...

۶ ماه جاریم میگه داداشش هم اینجوری بود درست شد 

بشين باهاش حرف بزن مشكلتو حل كن اگه ديدي قبول نميكنه به هيچ عنوان نمون همين اول كاري تكليف خودتون رو روشن كن تا برات مشكلي پيش نياد

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
اهوم نمیشه عقد کردیم چون به زور باهاش عروسی کردم از خانوادم میترسم بگم طلاق میخوام

عزیزم نگفتم طلاق چون اون آخرین راهه

باید ببینی مشکل کجاس آیا با مشاوره حل میشه، شاید راهی پیدا کنی رابطه تون خوب بشه نه اینکه همش عذاب بکشی

بشين باهاش حرف بزن مشكلتو حل كن اگه ديدي قبول نميكنه به هيچ عنوان نمون همين اول كاري تكليف خودتون رو ...

میگه وقتی میری خونه اونیکی خاله هات مغزتو پر میکنن بعضی جاها هم چون پسر جون دارن نمیذاره

۶ ماه جاریم میگه داداشش هم اینجوری بود درست شد 

ایشالا که نامزد شما هم درست میشه، روش کار کن ببین تغییری میکنه یا نه

یه وقتایی بدون اجازش جایی برو بعدا بهش بگو ببین عکس العملش چیه من اینکارو با همسرم کردم حساسیتش کمتر شد البته شایدم بدتر بشه نمیدونم  

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
میگه وقتی میری خونه اونیکی خاله هات مغزتو پر میکنن بعضی جاها هم چون پسر جون دارن نمیذاره

پس نامزدت مشكل داره به حرف جاري هم نميشه اطمينان كرد  همه مثل هم نيستن بهش بگو من با اين اخلاقت نميتونم كنار بيام باهاش حرف بزن اگه ازدواج كني بري اون نوقع خيلي برات سخت ميشه

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

[QUOTE=98345121]ایشالا که نامزد شما هم درست میشه، روش کار کن ببین تغییری میکنه یا نه یه وقتایی بدون اجازش جایی برو ...[/QUOTE 

دوسه بار به دروغ گفتم رفتم فلان جا گفت یه ماه تعطیلی هیج جا نمیتونی بری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز