2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها ازتون دلگیرم

417 بازدید | 33 پست

از قدیم گفتن رزق کسی رو کس دیگه ای نمیتونه بخوره من اینجا کار میکردم شاید خیلی هاتون نمیدونستین من چقدر به این کار نیازمند بودم شاید نمیدونستین به هر دری زدم دنبال کار گشتم ولی هیچ دری به روم باز نشد من خیاطی بلد نبودم بچه ها راهنماییم کردن خدا میدونه چند بار دوختم و شکافتم تا تونستم یه دستگیره بدوزم من اینجا شرافتمندانه کار کردم منصفانه کار کردم هییییچ درخواستی از کسی نداشتم فقط کار کردم و دستمزدم رو گرفتم به جرات میتونم بگم حتی یک نفر نبود که از کار من یا بر خوردم یا هر چیز دیگه ناراضی باشه از سال 93 توی سایت هستم دلگیرم از دوستانی که با بیمهری برای من گزارش زدن و من قطع کاربری شدم 

من اینجا فقط شرافتمندانه کار کردم تا بتونم بچه هامو بزرگ کنم تا بتونم خرج زندگیمو درمان شوهرمو در بیارم مگه من اینجا جای کسی رو گرفته بودم چرا به هم دیگه رحم نمیکنیم چرا به هم نوع خودمون انقدر کم لطفی میکنیم گیرم که من قطع کاربری بشم مشکلی از مشکلات بقیه کم میشه؟ روی سخنم با اون سرس از دوستانی هست که منو مورد بی مهری خودشون قرار دادن اگر نه خیلی از دوستان هستند که همیشه محبت دارن و من هرگز محبتهاشون رو فراموش نمیکنم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا کاربریتون چرا ترکید مریم جان !؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الهی😔 چقدر بعضیا تنگ نظرن متاسفم براشون اینا تا براشون پیش نیاد هیچ وقت متوجه نمیشن زمین گرده

عزیزم خدا روزی رسانه امیدت به خودش باشه امیدوارم خودش برکت بیاره تو زندگیش وقتی انقدر مصمم داری تلاش میکنی

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نمیدونم عزیزم خیلی وقته قطع دسترسی شدم

درخواست بده نی نی یار برگردونه و علت گزارشو و قطعی و بگه بهت

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋