از قدیم گفتن رزق کسی رو کس دیگه ای نمیتونه بخوره من اینجا کار میکردم شاید خیلی هاتون نمیدونستین من چقدر به این کار نیازمند بودم شاید نمیدونستین به هر دری زدم دنبال کار گشتم ولی هیچ دری به روم باز نشد من خیاطی بلد نبودم بچه ها راهنماییم کردن خدا میدونه چند بار دوختم و شکافتم تا تونستم یه دستگیره بدوزم من اینجا شرافتمندانه کار کردم منصفانه کار کردم هییییچ درخواستی از کسی نداشتم فقط کار کردم و دستمزدم رو گرفتم به جرات میتونم بگم حتی یک نفر نبود که از کار من یا بر خوردم یا هر چیز دیگه ناراضی باشه از سال 93 توی سایت هستم دلگیرم از دوستانی که با بیمهری برای من گزارش زدن و من قطع کاربری شدم
من اینجا فقط شرافتمندانه کار کردم تا بتونم بچه هامو بزرگ کنم تا بتونم خرج زندگیمو درمان شوهرمو در بیارم مگه من اینجا جای کسی رو گرفته بودم چرا به هم دیگه رحم نمیکنیم چرا به هم نوع خودمون انقدر کم لطفی میکنیم گیرم که من قطع کاربری بشم مشکلی از مشکلات بقیه کم میشه؟ روی سخنم با اون سرس از دوستانی هست که منو مورد بی مهری خودشون قرار دادن اگر نه خیلی از دوستان هستند که همیشه محبت دارن و من هرگز محبتهاشون رو فراموش نمیکنم