2777
2789
عنوان

ما زشتا😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست
از شاطرعباس چه خبر؟     من هر وقت میرم نونوایی و میگم شاطر نون بده یاد حرف شما میفتم و ...

چه حافظه ای داری

به درک واصل شد درخاستش همچنان رو هواس

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا منظورت از زشت چی باشه.

من که دور برم دیدم هر چی زنه زشت تر بوده شوهرش بیشتر عاشقش شده و برعکس.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
من خودم به شخصه باطنمو خیلی دوست دارم اما این که برای دور وریام هم دوست داشتنی باشه شک دارم

نداشته باش عزیزم بار ها به خودمن ثابت شده، وقتی رفتار طرف دوست داشتنیه باور کن اون فرد برات زیباترین بنظر میاد، مطمئن باش همینطوره، مثلا شاید قیافه شوهرم خوب یا معمولی باشه ولی تو دل من جوریه که تاحالا جذاب تر از اون ندیدم حتی این مدلا اصلا کسی به چشمم نمیاد

ممنون دوستان ولی حقیقتا خیلی وقتا شدیدن احساس زشت بودن میکنم که شاید بخاطر کمبود اعتماد به نفسم باشه و این که دلم میخواد از جانب همسرم تعریف و تمجید بشنوم که متاسفانه  ایشون تو این زمینه صفرن

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

تا منظورت از زشت چی باشه.

من که دور برم دیدم هر چی زنه زشت تر بوده شوهرش بیشتر عاشقش شده و برعکس.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

وای آقای جوانمرد تو پایپیکم اومده چقدر خوب من از بین تمام مردای سایت فقط شما رو قابل احترام میدونم 

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)