2777
2789
عنوان

ایدز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14124 بازدید | 98 پست
من راضی نیستم هیچ ادمی تو دنیا مریض شه ... اونیکه ۲۰ سالشه جوونه من ۳۰ ساله پیرم ؟؟ دلم ولس دخترم ...

بقران  افسردگی گرفتی مک خودمم تو بارداری دخترم وسواس گرفتم بعد زایمان تا ۶ماه فکر ایدز و وسواس بودم اصلا تا ۶ماهگی بچم هیچی ازش نفهمیدم... خودتو نالود نکن طرف دور از جونت گلم روسپی هسته هیچیشم نمیشه سر و مورو گنده هست بیخیال شو پس ب همه چی فکر کن دندونپزشک...و تیغ ابرو.. هزارتا چیز دیگه..بقران هیچیت نیست فقط فکره... واس خودت میگم بیخیال شو تا الکی داغون نشدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد 5 ماه برو چون قبلش ممکنه اگه هم باشه ازمایشت منفی بشه .البته احتمالش کمه ولی با ازمایش خیالت راحت میسه منم مثل شمام همش وسواس بیماری دارم ارزو میکنم یه روز درمان ایدز پیدا بشه این استرسم ازبین بره با این که هیچ کاری هم که مربوط به انتقال ایدز باشه انجام نمیدم ولی وسواس بیماری دارم مخصوصا بعد ازدواج چون شوهرم اینطور بود به ویروس و.....وسواس داشت رو منم تاثیر گذاشته

بقران  افسردگی گرفتی مک خودمم تو بارداری دخترم وسواس گرفتم بعد زایمان تا ۶ماه فکر ایدز و وسواس ...

الان چند روزه هیچ لذتی نمیبرم از زندگیم همش انگار سنگین و مریضم

الان چند روزه هیچ لذتی نمیبرم از زندگیم همش انگار سنگین و مریضم

از من ک داغون تر نبودی من رد داده بودم... الانم گاهی وسواسی میشم ولی کم شده ولی خداروشکر از ایدز اومدم بیرون یکبار روی یک پتو یک لکه دیدم گفتم وای خون بوده داشتم گریه میکردم خاهرم گرفت لکه رو لیس زد بخدا گفت بیا من ایدز گرفتم ولمون کن چ فکرایی داره و ... خلاصه بیخیال شدم خدا ب دخترم رحم کرد ک خوب شدم

بقران  افسردگی گرفتی مک خودمم تو بارداری دخترم وسواس گرفتم بعد زایمان تا ۶ماه فکر ایدز و وسواس ...

ولی اینطوری هم که میگی نمیشه بیخیال شد .چنانچه خود وزیر بهداشت اعلام کرده با وجود افزایش روابط خارج عرف راه اول انتقال ایدز از تزریق به رابطه جنسی نامشروع تعییر کرده .ببین احتمالاته یکی هم ممککنه چند سال سیگار بکشه چیزیش نشه ولی هموون یک هزارم درصدم اگه احتمال ایدز وجود داشته باشه از رابطه نامشروع و یا ....زندگی اون نفر نابود میشه همیشه باید احتملات را در نظر گرفت مثل اینه که بگی تو یه ظرف ابی احتمال بک میلیونم درصد سم باشه شما خودت هیچ وقت از اون اب نمیخوری