2777
2789
عنوان

ایدز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14124 بازدید | 98 پست
میکرو سوزن داره و اگر آلوده باشه وارد بدن میشه . در موارد دیگه مثل تنفس و بزاق و اینجور چیزا میگن را ...

سوزنشو از جلو خودم باز کرد 

ظرف رنگ و ندیدم اصلا حواسم نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی نکنه... هفت روز پس از واگیر علایمی مثل سرما خوردگی داره تموم میخابه بعد هفت سال کم کم نشون مید ...

من راضی نیستم هیچ ادمی تو دنیا مریض شه ...

اونیکه ۲۰ سالشه جوونه من ۳۰ ساله پیرم ؟؟

دلم ولس دخترم میسوزه 

عزیزم اینجوری بخای فکر کنی که از طریق موچین آرایشگرام میتونی ایدز بگیری که ,, مثلا ابروی یکی با تیغ ببره بعدش یه مو از ابروشو بردارن بعدش موچین رو برای شما استفاده کنن ابروی شمام ببره با تیغ ,, بعد یه تار ابروتونو دوباره بردارن پس حتما ایدز میگیریم دیگه ,,, اصلا بهش فکر نکن به زندگیت برس بابا بیخیال 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من راضی نیستم هیچ ادمی تو دنیا مریض شه ... اونیکه ۲۰ سالشه جوونه من ۳۰ ساله پیرم ؟؟ دلم ولس دخترم ...

مطمئنم که سالمی ..واسه اینکه خیالت راحت بشه برو بیمارستان آزمایش بده هزینه چندانی نداره با دفترچه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

حتم برو یه ازمایش بده ضرری نداره خیالتم راحت میشه منم یه بار یه جا رفتم دندن پزشکی بعدش استرس ایدز مثل خوره افتاد به جونم البته من اینقد طاقت نیوردم ازمایش دادم خیالم راحت شد جای خضوصیم دادم سریع جوابشو داد بعد یه روز

حتم برو یه ازمایش بده ضرری نداره خیالتم راحت میشه منم یه بار یه جا رفتم دندن پزشکی بعدش استرس ایدز م ...

چرا خیلیا از دندان پزشکی این وسواسه فکری میاد ؟؟؟؟؟ مثلااز بیمارستان چرا نمیاد؟