2777
2789
عنوان

ایدز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14124 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کنین الان دوروز افسرده شدم  میرم بیرون میبینم مردم  رو لبشون لبخند  من شبیه اف ...

عزیزم من باردارم امروز رفتم خانه بهداشت ازم تست ایدزرفت عین بیبی چک بود سر پنج دقیقه جوابشم داد برو ببین داروخونه داره گلم

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

برای علائم بیماری ها تو نت نگرد. علائم اکثر بیماری های خطرناک رو ۹۹ درصد مردم دارن .باید آزمایش بدی خیالت راحت بشه

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

دستکشو شاید عجیب باشه واست فکر کنی قیمتی نداره ولی من بهترین جای کرج آموزش آرایشگری دیدم یه رنگ واسه طرف میذاشت دستکشو فقط میشست و دوباره استفاده میکرد . 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
اگر اینجوری بود که راحت از میدادم  میترررررسم .......

اول اینکه احتمالش خیلی خیلی کمه دوم اینکه یبار آز میدی خیالت راحت میشه تا اینکه هر روز بگی مریض شدم یا نشدم 

میتررسم ازینکه جوابش خدای نکرده ..... سکته میکنم 

بللخره چی الان مثلا حالت خیلی خوبه برو راحت کن خودتو بابا 

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
ایدز به این راحتیا انتقال پیدا نمیکنه تازه خون کسی که داشته وارد بدنت بشه احتمال آلودگیش  چهار ...

میکرو سوزن داره و اگر آلوده باشه وارد بدن میشه . در موارد دیگه مثل تنفس و بزاق و اینجور چیزا میگن راحت منتقل نمیشه

خدایی نکنه... هفت روز پس از واگیر علایمی مثل سرما خوردگی داره تموم میخابه بعد هفت سال کم کم نشون میده تا نابود شی سی سال طول میکشه ونموقع هم ک ۶۰ ساله میشی خدا بیامرزه ..حالا ایدز نگرفته هاش ب شصت نمیرسن خداتوکر کن پس نگران نباش جوون بیست ساله شب میخابه بیدار نمیشه تو نگرون ایدزی...بیخیال بابا