2777
2789
عنوان

ایدز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14124 بازدید | 98 پست
باور کنین الان دوروز افسرده شدم  میرم بیرون میبینم مردم  رو لبشون لبخند  من شبیه اف ...

وا 

عذاب نده خودتو

برو آز مایش بده 

چیزی نیست

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه آدم فک کنه ایدز داره وسواس فکریه منم دو سال درگیرش بودم حتی بعضی شبا گریه میکردم تا صبح آخر سر رفتم دکتر گفت یه نوع وسواس وجود داره ک آدم فک میکنه ایدز گرفته حالا از هر طریقی،و شخص با خودش درگیر میشه و علامت اصلیشم اینه ک شخص فقط ب بیماری ایدز فکر میکنه نه هیچ نوع بیماری

این راهش نیست واسه افرادی که الکی توهم یه بیماری رو میزنن

الکی نیست.‌ خب کار پرخطریه توی ایران حق داره 

اونی که بدون اینکه کاری انجام داده باشه توهم بزنه الکی میشه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
برو آزمایش بده عزیزم نمیخوام الکی دلگرمت کنم یا الکی بترسونمت توی ایران بهداشت میکرو اونجوری که باید ...

ارررره 

یکی بهم گفت امکان داره ظرف رنگ و عوض نکرده باشه 

واس همین شک افتاد به جونم 

بااینکه یه جای خوب رفتم 

از خودش پرسیدم گفت احمق نیستم تا این حد که ظرفش و عوض نکنم ولی بازم میترسم

بابا بيخيااااااال

من سه سال پيش يه جراحى اورژانسى تو به بيمارستان عقب افتاده كردم ك بعد از جراحى بخاطر اينكه نشستم بخيه هام پاره شد از ترس بالا مياوردم خون لباسمو خيس كرد بخدا با زخم باز منو خوابوندن رو يه تخت ك خونى بود و معلوم نبود مال كيه بردنم دوباره اتاق عمل😂😂😂يه وقتايى ميرم ازمايش كلى ميدم دروغ چرا ميترسم اما تو فكرش نيستم

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢

وا این چه کاریه اخه دختر 

اولا که ایدز تا مدت ها  نهفته اس پس الکی  علائمو چک نکن.تازه بعد10 سال از دوره ی نهفتگی خارج میشه و علامت داره علامت اولیه اشم شبیه سرماخوردگیه بعد بقیه علائم

انقدم الکی منتقل ننیشه مگه جایی که میکرو کردی بهداشتو رعایت نمیکرد ؟از لوازم مشترک استفادا میکرد؟

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
ارررره  یکی بهم گفت امکان داره ظرف رنگ و عوض نکرده باشه  واس همین شک افتاد به جونم  ...

عزیزم توی دستکش هم ممکنه صرفه جویی کنن یا اون فرچه که بعد میکرو میکشن رو ابرو با یه آزمایش خیال خودتو راحت کن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐