2777
2789
عنوان

رابطه واکسیناسیون با اتیسم و سرطان

747 بازدید | 16 پست

مامانا نوبت واکسن شش ماهگیه بچمه. اما راستش اخیرا مطلبی در مورد رابطه واکسن با اتیسمو سرطان خوندم و اینکه این واکسنا از هند وارد میشه و....اینکه بعضی خانواده ها به بچه واکسن نمیزنن. واقعا دودل و سردرگم شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

عزیزم. اوتیسم از زمان جنینی هست. یعنی بچه ای که تازه متولد میشه، از همون لحظه تولد اوتیسم داره و بیماره،پس هیچ ربطی به واکسن نداره چون شما واکسن رو بعد از تولد میزنید. این نظریه کاملا رد شده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیزم. اوتیسم از زمان جنینی هست. یعنی بچه ای که تازه متولد میشه، از همون لحظه تولد اوتیسم داره و بیم ...

جدی؟ اخه میگن هنوز که هنوز علتش و اینکه تو چه دوره ای بوجود میاد مشخص نشده

پسر من هفت سالشه همه واکسناشو زده درسش و روابط اجتماعیش عالیه امروزم واکسن دوازده ماهگی دخترمو زدم اتفاقا کارت واکنشم پر کردم همه چیش خوب بود

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

جدی؟ اخه میگن هنوز که هنوز علتش و اینکه تو چه دوره ای بوجود میاد مشخص نشده

چرا عزیزم. از همون تولد اوتیسم هست و جدیدا مشخص شده بچه های اوتیسم یک نوع پروتئین در آب دهانشون کمتره.

برو راحت واکسن بزن.

چند روز پیش داشتم یه مستند در همین مورد میدیدم، جالب بود که میگفت، اگه مردم بیماری هایی رو که با واکسن ریشه کن شده، دیده بودن و به چندین سال قبل برمیگشتیم، امکان نداشت واکسن نزززنند چون انقدر بیماری هایی که واکسنش اومده وحشتناکن که تصورش هم سخته بچه آدم این بیماری ها رو بگیره.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
پسر من هفت سالشه همه واکسناشو زده درسش و روابط اجتماعیش عالیه امروزم واکسن دوازده ماهگی دخترمو زدم ا ...

به سلامتی عزیزم. منم همه واکسنا بچه اولمو زدم تا اینجا همه همه چیزش خوبو نرمال. اما مطب دکتر که میری خانواده های زیادی میگن دکتر بچمون گفته نزنین😕

به سلامتی عزیزم. منم همه واکسنا بچه اولمو زدم تا اینجا همه همه چیزش خوبو نرمال. اما مطب دکتر که میری ...

چه دکتری دکتر اطفال یعنی گفته.؟ مسئله اینه واکسن خوبم نمیارن از هند میارن خودم نامه وزارت بهداشت دیدم که زده بود دوسری از واکسنای هندی ذرات غیر قابل حل شدن دارن باید جمع بشن از مراکز بهداشت

چه دکتری دکتر اطفال یعنی گفته.؟ مسئله اینه واکسن خوبم نمیارن از هند میارن خودم نامه وزارت بهداشت دید ...

اره میگفتن یه سری از پزشکای اطفال اصلن مخالف این واکسنان یا اینکه مخالف واکسن پنجگانه و میگن تو یه مرحله نباید بزنن و...