2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 3727 بازدید | 59 پست
بگم ؟؟ دیگه حدسی ندارین؟

لطف میکنی زودتر بگی🙄

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه مدت مریضی یعنی چقد؟؟؟ یه سال بیشتر؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

زن اول اون آقا رفت یه زن دیگه برای شوهرش گرفت  که سر اون دومی  هم هوو بیاد.

میگفت آب که از سر گذشت چهدیک وجب چه صد وجب 

بدار حرص بخوره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
زن اول اون آقا رفت یه زن دیگه برای شوهرش گرفت  که سر اون دومی  هم هوو بیاد. میگفت آب که ا ...

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
زن اول اون آقا رفت یه زن دیگه برای شوهرش گرفت  که سر اون دومی  هم هوو بیاد. میگفت آب که ا ...

آفرین بر همچیین بانوی شیر زنی👏👏👏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
با امضات اشکم در اومد خدا برات نگهش داره عزیزم 

مرسی عزیزم ، خدا به همه منتظرا بده انشالله

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!