2821
2789
عنوان

تیرگی زانو 😢😢😢

12218 بازدید | 24 پست

بچه ها من زانوم خیلی تیره است

خیلی بابتش خجالت میکشم

راهی نداره یه کم روشن تر بشه؟

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

اینو تو یه تاپیکز برداشتم نمیدونم اثرکنه😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماست و ارد و آبلیمو طبیعی قاطی کن بزار بهش یه شب تا صبح بمونه خشک بشه بعدش بشور 

چندباز استفاده کنی خیلیییی بهتر میشه

کیسه سفیدابم استفاده کن 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اینو تو یه تاپیکز برداشتم نمیدونم اثرکنه😕

إينو من زدم انقدر رنگ قهوه به خورد زانوم رفت و سياه تَر شد😑

البته يه بار زدم ديدم اينطور شد ديگ نزدم شايد مداومتا كني خوب باشه 

روزانه یک لیمو ترش رو نصف کن و روش جوش شیرین بریز و روی زانو هات ماساژ بده اجازه بده حداقل 30 دقیقه بمونه( شلوارک بپوش تا به شلوارت نخوره)

داخل حمام سفیداب رو خیلی خیلی اروم با سنگ پا بکش روی زانوت

هر شب قبل از خواب کرم روشن کننده بدن بزن خیلی خوبه

( من روشن کننده درمالیفت داشتم راضی بودم)

البته من یک شب لایه بردار میزنم یک شب روشن کننده

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
یه کرم جی بگیر بزن به زانو ارنج هم ارزونه هم واقعا موثر من امتحان کردم

به دستام قبلا میزدم خیلییی نرم میشد

ولی نمیدونستم روشنم میکنه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
به دستام قبلا میزدم خیلییی نرم میشد ولی نمیدونستم روشنم میکنه

فقط واسه زانو و ارنج اینقدر روشن میکنه تو جای دیگه اثر نداره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
روزانه یک لیمو ترش رو نصف کن و روش جوش شیرین بریز و روی زانو هات ماساژ بده اجازه بده حداقل 30 دقیقه ...

چقد برات موثر بوده؟

فقط واسه زانو و ارنج اینقدر روشن میکنه تو جای دیگه اثر نداره

واقعا مرسی

حتما میخرم

روزانه یک لیمو ترش رو نصف کن و روش جوش شیرین بریز و روی زانو هات ماساژ بده اجازه بده حداقل 30 دقیقه ...

ببخشید کرمهاتون چه قسمتای  میزنید ؟؟

لیلای کسی باش که مجنون تو باشد