2789
عنوان

دوست یا ...

110 بازدید | 17 پست

تاحالا شده فکر کنین با کسی خیلی دوستین ولی بعد ی اتفاقی بیوفته بفهمی کلن تصوراتت اشتباه !؟ 

من با یکی از دوستام ک تو دانشگاه باهم بودیم کلن همش باهم بودیم ی شوخی کردم ولی اون کلن بهش برخورد . تازه ادعای با جنبه بودنم داشت 😐 

هی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوم رو آدما زیاد حساب باز نمیکنم راستش قبلا شده البته

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بعضیا سر ی چیزایی خیلی حساسن دگ، شاید مدت زیادی از دوستیتون نگذشته متوجه نشده منظور نداشتی بش اس بده بگو خب 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
البته شوخی داریم تا شوخی.

داخل اینستا بهش گفتم چقد استوری میزاری تو گپمون بهش گفتم ک... کردی با این استوریات 😐 ی عااااالمه پست و ویدیو عاشقانه هی میزاشت 

بعضیا سر ی چیزایی خیلی حساسن دگ، شاید مدت زیادی از دوستیتون نگذشته متوجه نشده منظور نداشتی بش اس بده ...

گفتم ازش عذر خواهیم کردم  ولی خیلی مغرورانه برخورد کرد