2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 45 پست
من می خوام یه مدت کوتاه نامزد باشیم یعنی بدون عقد به نظرتون تو اون زمان باید اگر احساسی داشته باشه ن ...

بالاخره بیشتر از این خودشو نشون میده چون بیشتر مطمئن میشه از رابطه تون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از خاستگارامم ب زور اورده بودن ک ببینیم همو منم دوس نداشتم ک ازدواج کنم حتی چایی نبردم فقط ب احترام معرفمون رفتیم تو اتاق باهم بحرفیم موقه بیرون اومدن دستشا گذاشته بودجلو در میگف تابله نگی نمیذارم بری😁😀

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ازدواجم سنتی بود همیشه متنفر بودم از ازدواج سنتی،ولی خب قسمت هم بودیم دیگه مادرش به عنوان مشتری اومدسالن شب هم به عنوان خواستگار همین که با آقا صحبت کردم صداش و طرز صحبتش به دلم نشست و نامزد کردم و همانا یک دل و نه صد دل عاشقش شدم تو دوران نامزدی الانم نظرم عوض شده طرفت خوب باشه سنتی و غیره نداره خدا رو شکر الان حاضرم جوونمم واسش بدم از بس جیگره

[QUOTE=98323798]👍👍👍خوشبخت باشی عزیزم برای منم دعا کن[/QUOTE

هلاکشم،ایشالا برا شمام بهترینا رقم بخوره این استرسا عادیه همیشه هس

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظر من عنوان ازدواج سنتی اشتباهه باید بگین آشنایی سنتی

چون ازدواج سنتی پدر و مادر عروس داماد رو برای هم انتخاب میکردم و ممکن بودش عروس داماد قبلش اصلا همو ندیده باشن و تصمیم گیر نبودن 

الان تصمیم گیر که خوب دختر پسر هستن حالا این دختر پسر یکبار تو مهمونی آشنا میشن باهم یه بار تو دانشگاه یبارم ممکنه همکار و دوست و آشنا ایرارو معرفی کنه به هم