2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 45 پست
آره خودمم دنبال همینم من خجالتیم اونم خجالتیه  آخه عزیز من اون باید بگه باید پیشنهاد بده باید ...

نه لزومی نداره اون اصرار کنه.. پیشنهاد مشاوره رو بده..دیگه باقیش و میسپری به همون مشاور.. همون کافه و رستوران رفتن و مشاور بهش یاد میده.. بلد نیست بنده خدا..ولی درهر صورت باید آدم پایه‌ای باشه.. اهل تفریح و سفر و شوخی و خنده.. در غیر این صورت زندگی کنار افراد ساکت و بی حس و حال آدمو پیر میکنه

🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام در ازدواج سنتی معمولا طول میکشه تا افراد خودشون رو بروز بدن خصوصا اگر به واسطه اعتقاد مذهبی محر ...

من می خوام یه مدت کوتاه نامزد باشیم یعنی بدون عقد به نظرتون تو اون زمان باید اگر احساسی داشته باشه نشون بده دیگه نع؟

همشاحساس می کنم اگر بگم نه خیلی راحت می پذیره و خب شاید با خودش می که این نشد یکی دیگه متلا فکر می کنم یک سری چیزهای پایه براشون مهمه متل مذهب و خانواده و اینکه حالا خانوادشون موافق باشن و خب آدمای دبگه هم با این شرایط هستن 

هیچ چیز دیگه ای نباید باشه به نظرتون؟؟ نمی  تونم ازشون بپرسم از چیه من خوشت میاد یا نمی دونم یه سوال اینجوری با یه ادبیات دیگه که بفهمم حسش و نسبت به خودم

چقدر خوب ای کاش منم این تلاش و ببینم متلا جلسه ی دومی که برای صحبت کردن اومدن من دیدم هیچ سوالی آماد ...

یه خواستگار داشتم متخصص قلب بود و خیلی با کلاس

روزی که خواستیم تنهایی حرف بزنیم یه چیزی از جیب کتش بیرون اورد دیدم سه تا برگه آچار هست سوال نوشته بود بعضی سوالاش هم تستی بود. یکساعت می پرسید حالم بد شد. فرداش زنگ زدن برا جواب گفتم نه تا یکماه اصرار میکردن ولی قبول نکردم.

بنده ازدواجم حاصل ازدواج سنتیه بسیار خشنودم چون قبل عقد کردم و بااون عوضی دوست بودم 

کلا ازمن ب تو نصیحت فکر نکن دوست باشی بهتره چون باطن ادم مهمه چ سنتی چ دوستی من قبلیو دوس بودم تو دوران دوستی ماه بود ماه کمه عقد ک کردیم نماز میخوندم میگفتم خدایاخودت بکشش خدایا من طلاق بگیرم حرف میزد تودلم میگفتم کاش میمرد اعتیاد فروشندگی مواد مخدر دروغگو اهل رفتو امد نبود همه اینا را داشت ولی الان سنتی ازدواج کررم عاشق شوهرمم

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
همین تصمیم دارم عزیزم سی سالشه یه بار به دلایلی جواب منفی دادیم و خب بعد از مدتی زنگ زدن و گفتن ...

ابراز علاقه راگذاشته برا بعدمحرمیت

اکثرمردا اینجورین😂😁همین ک پیگیره خوبه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40