2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم :((((((

120 بازدید | 7 پست

اگه از دوستی ک باهاش همیشه خوب بودید و اونم باهاتون خوب بوده یهو ی متلک بدی بشنوید ک بفهمید در تمام مدت یواشکی داشته بهتون حسودی میکرده چیکار میکنید. کسی ک باهاش خیلی روراست بودید و از ته قلب دوستش داشتید و هواشو داشتید ولی نشون داد ک با شما روراست نیست و پای نفعش وسط باشه راحت هر حرفی میزنه

دلم خیلی واسه سادگی خودم می سوزه میدونم ک دیگه نمیتونم مث قبل باهاش باشم 

جای من باشید چیکار میکنید شما هم مثل خودش فقط ظاهرتونو حفظ میکنید با سیاست رفتار میکنید؟ یا بهش نشون میدید ک دیگه دوستی قبل بینشون نیست؟ پیشنهاد قطع رابطه ندید چون فعلا قطع رابطه ممکن نیست خودمم نمیخوام قطع کنم

اتفاقا منم با دوست ۴ سالم دعوام شده رفیق جون جونی ام بودیم ولی من دیگه کاری باهاش ندارم بالاخره هر ...

خب منم دیگه چون فهمیدم ته دلش چی میگذره دیگه نمیتونم مثل قبل باشم ولی دلم میخواد عین خودش بشم و این اذیتم میکنه چون اصلا بلد نیستم نقش بازی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم دیگه چون فهمیدم ته دلش چی میگذره دیگه نمیتونم مثل قبل باشم ولی دلم میخواد عین خودش بشم و این ...

دقیقا مشکل منم هست

تو عمرم هیچ وقت نتونستم نقش بازی کنم و همیشه گاو پیشونی سفید بودم

الانم خیلی ناراحتم از دستش😭

سلام استارتر محترم اگه من به یه کسی اعتماد داشته باشم و اون اعتماد منو جلب کنه و بگه مطمئن باش ا ...

اگه بدون این ک بهم پیامارو نشون بده همینجوری قبول کنم آره  تهمت وقتی میشه ک چیزیو ب کسی ب دروغ نسبت بدی منظورمو گرفتی؟

بعدشم اصلا دوست ندارم اینجا با شما هم صحبت بشم لطفا هیچوقت دیگه تو تاپیکای من نیا