2777
2789
عنوان

ازدواج

282 بازدید | 59 پست

سلام من مدت دو هفته هست با کسی که دوسش ندارم عقد کردم به اجبار خانواده .الان کسی که دوسش دارم و از هر لحاظ بهتر از این آقا هست دوباره اومده خواستگاری و میگه جداشم .ب نظرتون چیکار کنم اصلا نامزدم و دوست ندارم پول و خونه زندگی درست درمونم نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جداشو😐

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

این اقا تا الان کجا بودن پس ؟؟

وقتی به اجبار خانوادت عقد کردی واقعا فک میکنی اجازه به جدایی میدن؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اشتباه کردید بدون علاقه ازدواج کردید،اما اول باید مطمئن شید قصد اون آقا جدیه و دوم اینو بدونید شاید به همین زودی و راحتی طلاقتون ندن.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
گفتم علاقه مند میشی اما نشدم 

مگه پسره مردم مسخره شماس..

شما که به زور عقد کردین حالا خانوادت راضی میشن که طلاق بگیری..بعدم از کجا مطمعنی پسره بیاد بگیرتت..

کسی که به خانم متاهل میگه جدا شو خودم هستم مطمعن باش ادمه خوبی نیست

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

عزیزم همونطور که تو احساس داری طرف مقابلتم احساس داره مگه شده کسی رو ب اجبار شوهر بدن پونصد سال پیش که نیست لابد خودتم یکم راضی بودی و گرنه تو جلسه خاستگاری بهش میگفتی  من حسی بهت ندارم و به اجبار دارن شوهرم میدن .خودتو گول نزن .همین پسری که میگی دوسش داری اومده خاستگاریت  چون شرایطش بهتره حتی اگه یکی دیگه بیاد خاستگاریت شرایط اون بهتر باشه میگی دلم میخاد با اون ازدواج کنم .طلاق انقد حرف اسونی نیستا که میگی طلاق بگیرم فردا پس فردا همینی  که میگه دوست داره و ازت میخاد طلاق بگیری همین طلاقت میده چون میبینه واست عادیه طلاق گرفتن .خوشگلم به حرف کسی نکن برو پیش یه مشاور به خاطر حرف خاستگار جدیدت زندگیتو خراب نکن