یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 عنوان جراحی بینی 67 بازدید | 4 پست بچه ها ازبین این دکترا کدومشون بهترن کسی میتونه کمکم کنه؟حسین نژاد. محسن زارعی .ناطقی فرد.ماریا مرادی .ابیانه ؟؟؟؟؟ خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙 1398/05/01 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاررررک عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 161 ببخشید دوست عزیز شمام آلرژی داری میخوای بینی توعمل کنی کن داشتم تحقیق میکردم پست شمام رو دیدم منم وقت عمل داشتم گفتن آلرژی داری وکنسل کردن گفتن دارو بخور یعنی بعد عمل بیشترنمیشه؟ شما دکتر چیزی نگفت؟
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 ببخشید دوست عزیز شمام آلرژی داری میخوای بینی توعمل کنی کن داشتم تحقیق میکردم پست شمام رو دیدم منم وق ... وای منم همین اوضاعم منکه قصدم جراحی بینی بود که یهوبعداز چندروز درد معده شدید فهمیدم سنگ کیسه صفرا دارم کلا عمل بینی کنسل شد الان مشکل من اینه که واسه آلرژی جراحیم نمیکنن کیسه صفرام و خییییلی دارم اذیت میشم خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
بهاررررک عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 161 وای منم همین اوضاعم منکه قصدم جراحی بینی بود که یهوبعداز چندروز درد معده شدید فهمیدم سنگ کیسه صفرا د ... شما علائم آلرژی داشتین؟ من نداشتم فقط حین معاینه وسی تی بهم گفتن داری
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 شما علائم آلرژی داشتین؟ من نداشتم فقط حین معاینه وسی تی بهم گفتن داری من سرماخوردم خوب نشدم خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙