2821
2789
خب اصلا موی فر رو نباید شونه کرد

چی کار کنم پس؟؟ همه میرن دکتر میگن چی کار کنیم موهامون نریزه..من از همه میپرسم چیکار کنم بریزه..مسخره ام میکنن..آخه خیللییییی زیاااااده

درد من آرام جان دیگران است...خوش به حال دیگران 
چی کار کنم پس؟؟ همه میرن دکتر میگن چی کار کنیم موهامون نریزه..من از همه میپرسم چیکار کنم بریزه..مسخر ...

فقط موقعی میری حموم شونه کن و بعد اسکرانچ کن محصول مناسب موی فر استفاده کن و از دستگاهای حرارتی اصلا استفاده نکن 

من تنها جایی سراغ دارم محصول موی فر داره فرفری کلاب هست تو اینستا سرچ کن خودشون مشاور دارن محصولات مناسبت رو میگن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط موقعی میری حموم شونه کن و بعد اسکرانچ کن محصول مناسب موی فر استفاده کن و از دستگاهای حرارتی اصلا ...

واقعا؟؟ من بعضی اوقات اتوی مو میزنم...خوب شد گفتی

واقعا؟؟ من بعضی اوقات اتوی مو میزنم...خوب شد گفتی

اتو بد ترین چیز واسه مو و به ویژه موی فره 

حتی اگر میخوای لخت کنی گاهی با سشوار و اونم بعد از این که به موهات محافظ حرارتی زدی استفاده کن

https://instagram.com/ferfericlub?

igshid=1x9zi3v0eeoze

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چی کار کنم پس؟؟ همه میرن دکتر میگن چی کار کنیم موهامون نریزه..من از همه میپرسم چیکار کنم بریزه..مسخر ...

وای منم بخاطرش هر کار که میگفنتند نگید موهاتون میریزه رو انجام میدادم

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

وای منم بخاطرش هر کار که میگفنتند نگید موهاتون میریزه رو انجام میدادم

دقیقا😂😂😂

حالا یه مدت بهم میگفتن برو آرایشگاه موهاتو شش ماه صاف کن( نمیدونم اسمش چیه)

دو سال پیش رفتم پرسیدم گفت 300 میگیرم...همونجا یک چهارم موهام ریخت😑😑

دقیقا😂😂😂 حالا یه مدت بهم میگفتن برو آرایشگاه موهاتو شش ماه صاف کن( نمیدونم اسمش چیه) دو سال پیش ...

اوه اره قیمتش بالاست میخواستم کراتینه کنم حداقل ۳۰۰میخواست بعدم به مو خیلی ضرر میرسونه هم بازم به حالت اولض بر میگرده

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

مگه چشه دختر، ماشالله مو به این قشنگی، 

حالت دار و زیبا😍

من از 15 سالگی موهام سفید شد، الانم که 32 سالمه، کلی موی سفید دارم و دوسشون دارم، رنگم نمیکنم حتی.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊