2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم همسر من واریکوسل داشت روی تحرک اسپرمش اثر گذاشته بود‌. عمل کرد بعد ۵ ماه باردار شدم شکر خدا.

تو این ۵ ماهم

ویتامین ای.. کیوتن. زینک پلاس‌‌. فولیک اسید.

ال کارنتین... استفاده کرد

گردو بادام موز خرما هروز استفاده داشت. عرق کاسنی هم هفته ای سه شب میخورد نصف استکان. 

بله عزیزم همسر من واریکوسل داشت روی تحرک اسپرمش اثر گذاشته بود‌. عمل کرد بعد ۵ ماه باردار شدم شکر خد ...

خداروشکر .من تعدادش فقط ۱۲ میلیونه بقیه چیزاش خوبه .همش میگم نکنه با عمل خوب نشه 🙁🙁🙁

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊
بله عزیزم همسر من واریکوسل داشت روی تحرک اسپرمش اثر گذاشته بود‌. عمل کرد بعد ۵ ماه باردار شدم شکر خد ...

سلام عزیزم.میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنی😻

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
خداروشکر .من تعدادش فقط ۱۲ میلیونه بقیه چیزاش خوبه .همش میگم نکنه با عمل خوب نشه 🙁🙁🙁

نه عزیزم حتما عمل کنه فرصتو از دست ندید من همش میگم خداروشکر شوهرم تا فهمید سر یکماه عمل کرد اگرنه هنوز باید دنبال دوا دکتر میبودیم..انشالله عمل کنن بعدشم با دارو و تغذیه خوب تعدادش بالا میره...

نه عزیزم حتما عمل کنه فرصتو از دست ندید من همش میگم خداروشکر شوهرم تا فهمید سر یکماه عمل کرد اگرنه ه ...

شما تهران هستید ؟؟

نه گلم من شهرستانم(بجنورد..تازه دکتر همسر من تو شهرستان بود  شما اگه تهرانید قطعا به دکترهای به ...

همون اخه دکترم بعد از معاینه و قبل از سونوگرافی .آزمایشژنتیک اسپرم که همون dnaهست رو دادن .نمیدونم واقعا این روالشه ؟؟؟انقدر بعضی دکترا پولکی شدن سخت اعتماد میشه کرد 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز