2777
2789
عنوان

بارداری

44 بازدید | 5 پست

من ماه پیش بعده تموم شدن پریودم تقریبا یک روز الی دوروز درمیون نزدیکی داشتم بعدیک هفته پهلوی راستم تیرمیکشد چندروز ادامه داشت بعدش پهلوی چپم شروع شد و گاهی سرگیجه داشتم حالا چندروزه ک سینه هام یکم دردناک شدن ولی سینه ی راستم خیلی شدیدتر ازسینه ی چپمه من  پریودم بعده ازدواج چندروز عقب می فتاد ولی این ماه اولین ماهیی ک جدی تصمیم ب بارداری گرفتیم الانم پریودم ۶روزعقب افتاده ایاامگان بارداری هست؟امکان داره تواوایل بارداری فقط یکی ازسینه ها خیلی دردبگیره؟

بی بی چک بزن و بعد هم آزمایش بده

علائم چیزی رو مشخص نمیکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میترسم باردارنباشم 

به نظر من اینکه تو توهم بارداری باشی خیلی بد تره

حداقل اینجوری مطمئن میشی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭