2777
2789
عنوان

غذا برای کودک یک سال به بعد

214 بازدید | 25 پست

سلام خانوما خواهشا راهنماییم کنین دخترم ۱۴ماهه اس برای این گروه سنی برا صبحانه و ناهار شامشون چی بدم موندم دیگه مخصوصا برا صبحانه غذاهای سفت اصلا نمیخوره البته بگم دوتا دندون داره  

چقدر زود دیر میشود

اخی چه کم دندون داره

منم موندم اخه دخترم فرنی و این چیزا رو نمیخوره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کاسه چای خیلی کمرنگ بریز شیرین کن توش کره و پنیر بریز خرد کن نون تلیت کن و بده بخوره. میتونی توش خرما بریزی. میتونی با شیره یا مربا شیرینش کنی

یا نیمرو درست کن یا تخم مرغ آبپز

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

برای صبحانه حریره با دوم درست کن یا فرنی و شیر برنج

نهار و شام ماکارونی،عدسی،لوبیا پلو،سوپ جو با پای مرغ. ..

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

صبحانه فرنی.حریره.عدسی.تخم مرغ نیمرو

میان وعده سیب رنده شده موز رنده شده یا هر میوه ای ک میتونه بخوره

ناهار کته مرغ و برنج یا پلو گوجه ...خلاصه برنحی باشه

میان وعده عصر تیلیت ابگوشت یا پای مرغ و زینک

شام سوپ و هرچی خودتون خوردید فرقی نداره دیگ از این به بعد هرچی خودترن خوردید میتونی بدی...بیسکویت مادر بگیر با شیر یاطی کن 

تو کاسه چای خیلی کمرنگ بریز شیرین کن توش کره و پنیر بریز خرد کن نون تلیت کن و بده بخوره. میتونی توش ...

همه اینارو متاسفانه تف میکنه بیرون😭

چقدر زود دیر میشود
پسر منم سیب زمینی هویج لوبیا عدس تخم مرع هر چی بدم مور تف میکنه یا تو دستش نگاه میکنه پرت میکنه اشکم ...

دقیقا مشکل منو داری میوه که میدم دستش له میکنه میندازه زمین دیوونه شدم

چقدر زود دیر میشود
استارتر جان،دخترت  چند ماهگی دندون در آورد،چقدر طول میکشه وقتی لثه قرمز شده،دندون در بیاد

ده ماهگی دندون درآورد یه ماه اینا طول میکشه دختر من که خیلی عذاب کشید تبش تا ۴۰رفت بالا چند ماه مریض شد

چقدر زود دیر میشود