خانوما من هیکلم خیلی عالی بود. بخاطر کنکور و اینکه تحرک نداشتم وزنم رسید به ۷۰ کیلو. قدم ۱۷۰ هست. الان دارم ورزش میکنم ک کم کنم. میدونم خیلی زیاد نیست اما بدشکل چاق شدم. فقط شده شکم و پهلو. حالا هررررررکسی تو وزنم دخالت میکنه. چقد چاق شدی چقد بدهیکل شدی .... چندشب پیشا با عموم رفتیم رستوران من غذایی ک واقعا برا یک نفر کافیه رو خوردم. کمتر البته چون همیشه کم غذا بودم و دلیل اضافه وزنمم عدم تحرک بود ن خورد و خوراک. بعد زن عموم ادعا باکلاسیش شد و از ی نوزاد کمتر غذا خورد. کاری ندارم ک پولشو ما دادیم و واقعا اصراف کرد چون اون غذا دور ریخته میشه بقیش. اما جلو اون همه ادم رو کرده به من و بلند میگه وااااا زهرا اندازه ۳ تا مرد غذا خوردییییی همینه ک انقد گنده شدی دیگه!!! واقعا انقد ناراحت شدم ک زبونم بند اومده بود. فقط تونستم بگم من اندازه همیشم غذا خوردم. همونقدری ک تو خونمون میخورم ن مثل شماها. این فقط ی نمونش بود. واقعا هممممه شدن فضوله چاقیه من. بگید درجواب چی بگم ک بی ادبی نباشه و واقعا دیگه کسی دخالت نکنه. اعتناد ب نفسمو کامل از دست دادم. ناراحتی اعصاب دارم این حرفاهم بیشتر اشکمو در میاره
جالبه من هم قد وهم وزن شما هستم منم میخوام از امروز رژیم بگیرم البته ما من برعکسه چون فامیل شوهرم ...
جوری ک خودت دوسداری باش عزیزم ول حرف اونا کن. من اگ چاقیم همش تو شکم و پهلوم نبود اصلا توجهم بهش نمیکردم. منتها چون چندتا عروسیه نزدیک در پیش داریم و بخاطر تنبلی تخندانم نمیتونم گن ببندم مجبورم اینارو اب کنم