2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار باید بکنم

مثلا نیم ساعت قبل واکسن استامینوفن سوسپانسون میدادم ‌ . یه شیشه کوچیک آب قند میبردم . ( چن مین قبل واکسن زدن میدادم میخورد) 

لباس نخی گشاد تنش کن پاچه یا آستینشو خواستن بدن بالا اذیت نشه . 

اگه پستونکیه پستونکشو ببر . 

نگران نباش اگه درست یادم باشه این آخریشه دیگه تا مدرسه از واکسن خلاصیم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

و در ضمن قبلش حمومش کن بعد واکسن حموم نبر که آبسه نکنه . اگه رو پاش زد ( یادم نیس رو پا بود یا دس) موقع شستنش حواست باشه تا یه روز . 

تبش زیاد بالا نمیره انقدر استرس دارم

استامینوفن از نیم ساعت قبل بدی و بعد هم سر ساعت بدی اصلا بالا نمیره . نگران نباش

عزیزم سه تا واکسن داره: دو قطره فلج اطفال،MMR(دستیا پای راست میزنن)و ثلاث که پای چپ میزنن تنها مشکل ثلاثه که تب میکنه و نمیتونه پاشو تکون بده قبل اینکه ببریش برای واکسن دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده بعد هر 6 ساعت تکرار کن و تبشو اندازه بگیر. 24 ساعت اول کمپرس سرد و 24 ساعت بعدی کمپرس گرم. منظوراینکه مثلاًشورت پاش کن جلو کولرباشه نه اینکه کیسه یخ بذاری روپاش

شنیدم ۲تاس هم دست هم پا

میگم من یادم نیس پسرم الان ۲سال ۸ ماهشه😁

از بهداشت بپرس که کمپرس باید بذاری و چجوری باید بذاری مثلا ممکنه بگن اول گرم بذار چن ساعت بعد سرد . اینو رعایت کن حتما