2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم دیگه همش احساس میکردم ایدز دارم ولی علائمشو نداشتم هیچ کدومو چطور شما هم توهم ایدز دارین؟

من یک ماه پیش رفتم لیزر کل بدن....یک ساعت قبلش رفتم حموم....ژیلت زدم...شورتمو هم شستم انداختم رو شوفاژ....وقتی اومدم بیرون از حموم دیدم شورتم خیس هست اتوش کردم با درجه زیاد....انگار یکمی سوخت اما‌من وقت نکردم....بعدش پوشیدم و رفتم لیزر...‌بعد از تموم شدن لیزر شورتمو نپوشیدم اونجا گذاشتم تو کیفم...‌اومدم خونه رفتم حموم اومدم شورتمو پوشیدم....بعدش دیدم یه لک قرمز تو شورتم هست که شستمش اما نرفت و صورتی شد....به شوهرم نشون دادم لک صورتی رو گفت خون میست‌....من توهم زدم نکنه سری دستگاه الوده بوده زده باشه به من

توهم دیگه همش احساس میکردم ایدز دارم ولی علائمشو نداشتم هیچ کدومو چطور شما هم توهم ایدز دارین؟

مگه ایدز علامتی داره؟ من الان سرماخوردم یکی از علائم سرماخوردگی هست درسته؟ علامت دیگه ای هم داره؟

ببین عزیزم خودت میگی ۱ ماه پیش رفتی لیزر الان سرما خوردی اگه ویروس خدای نکرده وارد بدنت میشدبین سه تا یک هفته بیماری شبیه انفولانزا میگرفتی خودشم سرماخوردگی ایدز به همین اسونی نیست حتی خیلی بدتر از انفولانزا هست بدن درد شدییید یعنی بند بند بدنت درد میکنه زیر بغل یا کشاله رونت برامده میشه تب و لرز شدید می‌بری غرق سرد شبانه علائمش این طوری هست عزیزم

مگه ایدز علامتی داره؟ من الان سرماخوردم یکی از علائم سرماخوردگی هست درسته؟ علامت دیگه ای هم داره؟

من اون زمان همه علائمشو دراوردم اره داره بیماری های پوستی اینا داره بیماری های دهان مثل برفک البته برفک معمولی نه ها میگن خیلی بزرگ و تا چند ماه طول می‌کشه که خوبی بشه