evalili مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 1740 عنوان خونریزی 57 بازدید | 5 پست سلام دوستانمن همیشه پریودم منظم بوده یه هفته پیش پاک شدم امروز دوباره خونریزی پیدا کردم کسی تا حالا اینجوری شده؟عصر میرم دکتر ولی خیلی فکرم مشغول شده که چرا اینجوری شده 1398/05/01 | 10:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evalili مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 1740 کیست رو نمی دونم یعنی کیست باعث خونریزی میشه؟دارو و کار سنگین نداشتم
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12516 منم هیچوقت سابقه نداشتم امااین ماه پیش اینجوری شدم رفتم دکترفرستادسونوگرافی.وضعیتم خوب بود گفت برو آزمایش هورمون.من یکاری کردم بند اومد اگه خواستی بگو راهش بگم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
evalili مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 1740 منم هیچوقت سابقه نداشتم امااین ماه پیش اینجوری شدم رفتم دکترفرستادسونوگرافی.وضعیتم خوب بود گفت برو آ ... آخه مشکل با بند اومدنش حل نمیشه که باید دید دلیلش چیه
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12516 امروز میرم جواب آزمایشم بگیرم.والا این دکترا که جواب درست نمیدن به آدم.تو اینترنتم زیر و رو کردم چندتا دلیل داشت آخرشم نفهمیدم کدومش شامل حال منه پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر