2777
2789
عنوان

اشتباه میکنم ؟

242 بازدید | 31 پست

شما تو خونه ی خانواده ی شوهر چقدر کمک میکنید؟

توی خانواده ی ما عروسا کاری انجام نمیدن حتی اگر هم بخوان انجام بدن خودمون نمیزاریم روالی که من از بچگی دیدم اینجوری بوده 

حالا که نامزد کردم میبینم خانواده ی همسرم توقع دارن که عروس همه جور کمکی بکنه 

دوس دارم از همین اول قضیه ی منو از بقیه جدا کنن

اگه کاری کردم روی لطف باشه نه که فکر کنن وظیفمه و باید انجام بدم 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

تو خانواده ما عروسها کاری نمیکنن تو خانواده شوهرم من خونه مادرشوهر نهایت ظرف بشورم اونم چون دختر نداره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ روال خوبی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

درسته

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

فقط چیدن میز انجام میدم اونم با کمک برادرشوهر

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

ولی نامزدم دوس داره خیلی کمک کنم و تو هر کاری حضور داشته باشم 

مستقیم نگفته بهم اما از رفتاراش و حرفاش احساس میکنم 

مادر همسرم هم گاهی برام از بقبه میگه و گله میکنه که ای وای فلان کار رو نکرد 

ی جوری که انگار وظیفه اس 

و من از همین ناراحتم 

نکن واسه خانواده یی که از عروس توقع کار دارن نکن چون فقط به چشم وظیفه میبینن

اره منم از همینش خیلی بدم میاد 

اگه ادم کاری هم بکنه لطفه نه وظیفه که 

زنداداشم خونه ما کمک میکنه منم خونه مادر شوهرم کمک میکنم مثل مهمونا نمیرم یه گوشه بشینم پا میشم ظرف شام میارم ظرف میچینم تو ظرفشویی اما خودکشی درکار نیست بیشتر هم کارایی میکنم که جلو چشم شوهرم باشه یا کارای تو جمع مثلا چیدن سفره و ...

باید ببینی اونا چطورن میان خونت کار میکنن فامیلاشون چطورن

ما کلا هم سمت خودمون هم شوهرم همه تو کارا پا میشن کمک میکنن حتی مردا برا همین اگه پا نشی بد و عجیب و افاده محسوب میشه

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.
اره در این حد واقعا معموله  خواهر شوهر ندارین؟

ندارم....هرروزم خونه مادرشوهرم میرم درحد نیم ساعت و میبینمش و باهم خوبیم...پس ربطی به اینا نداره

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
تو خانواده ما عروسها کاری نمیکنن تو خانواده شوهرم من خونه مادرشوهر نهایت ظرف بشورم اونم چون دختر ندا ...

از منم دختر نداره 

اما اون یکی عروس خیییلی کار میکنه طفلک