2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 33 پست

یا خدا چتونه؟؟؟؟ما ۶ تا جاری ایم به حدی باهم خوبیم و هوای همو داریم همه فامیل حسرت میخورن آرزوشونه عروساشون مثل ما باشن. یکم مهربون باشید با جاریاتون اخه چرا هیولا میسازید از جاری و قوم شوهر؟اونا هم یکی عین بقیه عین خوده شما 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطمو محدود کردم ،کمتر میبینمش کمتر حرص میخورم 

خوب پس حرصم نخور خیلی ناراحت میشه واسه بچش اسباب بازی بیاره تو خودتو ناراحت نکن

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
یا خدا چتونه؟؟؟؟ما ۶ تا جاری ایم به حدی باهم خوبیم و هوای همو داریم همه فامیل حسرت میخورن آرزوشونه ع ...

مادرشوهر وخواهرشوهرم خیللللی خوبن خیلی دوسشون دارم اوناهم منو ،از شانسم جاریم از قوم خودمه دختر خالمه متاسفانه 

مادرشوهر وخواهرشوهرم خیللللی خوبن خیلی دوسشون دارم اوناهم منو ،از شانسم جاریم از قوم خودمه دختر خالم ...

بخدا هرکی جای ما بود نمیتونست طاقت بیاره انقدر جمعیت خانواده شوهرم زیاده که نگو.مادرشوهرم خیلی بچه آورده ولی خداروشکر باهم خوبیم.گاهی بحث و دلخوری پیش میاد اما حلش میکنیم بین خودمون و زود آشتی میکنیم بالاخره آدما باهم متفاوتن. نمیدونم شایدم چون غریبه ایم باهم خوبیم...

عزیزم چطورباردارشدی؟منم پلی کیستیکم

عزیزم من شوهرمم واریگوسل عمل کرد.. خودم با کلومفین و امپول فوستیمون و hcg باردار شدم..

ماهی ک باردار شدم دکتر اینو فولیک ویتامین E و DوC نوشت.. و رازیانم خوردم ماا اخر  😘😘😍😍

شما هم سعی کن با مهربونی به طرفت بگی من از فلان کار خوشم نمیاد با محبت و سیاسته کامل. طرف نه ناراحت میشه نه لج میکنه. بالاخره با هدیه ای یا کمک فیزیکی ای چیزی باید محبت رو جذب کرد دیگه

بخدا هرکی جای ما بود نمیتونست طاقت بیاره انقدر جمعیت خانواده شوهرم زیاده که نگو.مادرشوهرم خیلی بچه آ ...

گاهی من پا پیش میزارم ،ولی از رفتار احمقانش خسته شدم ،حتی بعد فوت مادرم تسلیت بهم نداد ،بعد چند وقت با پادرمیونی بستگان دوباره آشتی کردیم 

گاهی من پا پیش میزارم ،ولی از رفتار احمقانش خسته شدم ،حتی بعد فوت مادرم تسلیت بهم نداد ،بعد چند وقت ...

عهههه اون دیگه پس باید کنار گذاشته بشه چون واسه خاله خودشم ارزش قائل نشده این فرد قابل احترام نیست‌‌. کی از خاله نزدیکتر اخه. کلا ادم بیشعوریه سعی کن تا میتونی باهاش یه جا نباشی

یا خدا چتونه؟؟؟؟ما ۶ تا جاری ایم به حدی باهم خوبیم و هوای همو داریم همه فامیل حسرت میخورن آرزوشونه ع ...

خانمی ببخشیدا نورا کیه؟بچه دارید الان؟

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
گاهی من پا پیش میزارم ،ولی از رفتار احمقانش خسته شدم ،حتی بعد فوت مادرم تسلیت بهم نداد ،بعد چند وقت ...

من با دختر عمه م جاریم اولاش خیلی اذیتم کرد بادختراش ولی الان دیگه کامل کشیدم کنار انگار نه انگار وجودم داره حالا من از دختراشم کوچکترم خودت عمق فاجعه رو ببین😳ولی الان دیگه از غریبه غریبه ترم راحت

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
عهههه اون دیگه پس باید کنار گذاشته بشه چون واسه خاله خودشم ارزش قائل نشده این فرد قابل احترام نیست‌‌ ...

نه نشد ،خیلی دوست دارم حذفش کنم کلا ولی مشکلم اینه قهری ما میشه قهری شوهرامون و ادامش بی قراری بیش از اندازه مادرشوهرم از قهری پسراش😔

انگار فامیل خود آدم جاری میشه بد ذات ترمیشه تا غریبهد

خیلی تازشم این دختر عمه ام تو خونه ی ما بزرگ شده عمه م با خونواده ی بابام زندگی میکرد همه ی بچه ها عین خواهر برادر بودیم اینم خیرسرم مثلا جای  خوارمو مادرمه که اینجوریه😁😁😁😁جای جاری میشد چی میشد😬😬😬😬😬😬

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28