2777
2789
عنوان

ازمايش امينو سنتز يا nipt

| مشاهده متن کامل بحث + 7971 بازدید | 30 پست
پس امينو بده به من گفتن خطر سقط يک درصده

اره میگن یه درصد احتمال سقط داره بخاطر همین به عنوان آخرین روش پیشنهاد میشه اما اصلا خطا نداره نتیجه صددرصد قابل اطمینانه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
از هزينه امنيو دکتر کريمي نميدونيد

عزیزم من تهران نیستم اما اینجا دکتر من چهارصد هزینه نمونه برداری میگیره ازمایشگاهم بسته به نوع آزمایش قیمتش متغیره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دقیقا مثه شمام .دوقلوهام همسانن ازمایش غربالگری اول ریسک متوسط سندرم دان بود.دکتر برام یه سری ازمایشای دیگم نوشته بود اما خودم رفتم سل فری انجام دادم دیروز .اما دکترم امروز گف خیلی تو دوقلوها دقیق نیس این ازمایشا .موندم چیکار کنم .دکترتون کیه ؟ چرا این همه واسه همه امینوسنتز مینویسن ادم شک میکنه بخدا 

عزیزم منم دقیقا مثه شمام .دوقلوهام همسانن ازمایش غربالگری اول ریسک متوسط سندرم دان بود.دکتر برام یه ...

منم سل فري انجام دادم رفتم ازمايشگاه نيلو من تو پژوهشگاه رويان ميرم دکترم مشفقه .ازمايشگاه گفت 99 درصد خطا نداره ازمايشش فقط جنسيتو معلوم نميکنه دوقلو بعدم ريسک متوسط خيلي پايينه نگران نباش .ها فاميل بوديم گفتن ميزنن مشکوک.الان چند هفته اي طول سرويکست چنده سرکلاژ لازم نشدي

منم سل فري انجام دادم رفتم ازمايشگاه نيلو من تو پژوهشگاه رويان ميرم دکترم مشفقه .ازمايشگاه گفت 99 در ...

فامیل نیستیم ما .طول سرویکسم تو 13 هفته 39 بود .اما بعدش اندازه نگرفت .عصرم رفتم ببینم ازمایش غربالگری دوم باید بدم یانه و یه ازمایش دیگه که واسم نوشته بود .گفتم رفتم سل فری .انگار یه خورده بهش برخورد .نگفتم کی برم واسه سونو انومالی .منم دوقلوهام یه جفت دارن .نگران همون بودم .تازه امروز دکی گف سل فری خیلی معلوم نمیکنه اما این جفتسون یکیه عیب نداره انجام دادی