2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تجربه دارم بگم؟

نگفتی😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
تاپبک ریزش مو و رویش مجدد منو بخون

اتفاقا امروز اولین روزی بود ازش زدم😁

فقط خداکنه جواب بده🤤

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اع جدی؟ شما کجا پیدا کردی دستورشو؟ من دقیق ۳۴روزه میزنم راضیم

تو همون تاپیک وشندبانو که ۱۲۸۷ تا صفحه هست

اتفاقی دیدمش

دوشبه اسطوخودوسم میخورم با عسل

امروزم اولین بار بود زدم موهام کلی نرم شده😀

شنبلیله اما یه هفته هست عرقش میخوردم

تو همون تاپیک وشندبانو که ۱۲۸۷ تا صفحه هست اتفاقی دیدمش دوشبه اسطوخودوسم میخورم با عسل امروزم اول ...

چقد خوب منم همونجا پیداش کردم ولی اسطخدوس نمیخورم فقط جوشونده و شنبلیله. قرصای مولتی ویتامینم میخورم. انشالله شمام نتیجه بگیری دوست خوبم😊

همسرم دلیل من است. 💜🌱
چقد خوب منم همونجا پیداش کردم ولی اسطخدوس نمیخورم فقط جوشونده و شنبلیله. قرصای مولتی ویتامینم میخورم ...

انشاءالله

من اکوافن میخورم و گاهی اهن

البته دکتر محلول ماینو هم داده

به نظرت اوناروهم بزنم?

با قرص اسپیرونولاکتون

انشاءالله من اکوافن میخورم و گاهی اهن البته دکتر محلول ماینو هم داده به نظرت اوناروهم بزنم? با ق ...

قرصا ک خوبی ولی ماینو نزن من تاپیکو هرروز دارم دوسه صفحه میخونم اونایی ک ماینو زده بودن مو دراومده بود ولی با این محلوله ریخته بود چون موهای ریشه دار قوی درنیومده بود

هرچیزی طبیعیش در الویته ب نظرم

همسر من داره ماینو میزنه میخام سری بعد ک برا خودم محلول درست کردم برا اونم درست کنم این بهتر از ماینو جواب داده من  یماهه میزنم مو دراوردم تقریبن ولی همسرم خیلییییی موهای ریز و کوچولو دراورده مث موهای صورت خانوما....

همسرم دلیل من است. 💜🌱