2777
2789
عنوان

فریزر...

226 بازدید | 18 پست

سلام خانوما.من میخوام غذاهای فریزریمو کم کنم. چ پیشنهادی دارین برا کمترشدنشون؟ بجز خرید کمتر:/

لوبیا سبز،سبزی خورشتی،بامیه بادمجون اینا رو میشه وکیوم کرد وخارج فریزر نگه داشت ؟؟؟ چون یوقتایی دومادمون زیادوتسمون میاره منم فریز میکنم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بامیه رو چجوری فریز میکنین ؟  همینجور از بازار خریدم بشورم تمیز کنم فریز کنم عایا !؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من همینجوری تمیز کردم شستم بعد فریز کردم

هیچیشون نمیشه لیییز ؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
ی‌مقدار کم اب بریز تو قابلمه هروقت رنگشون ی سبز خوشرنگ شد بردار سرد شه ف کن 

لییییز نمیشن این مدلی ؟؟

بامیه رو چجوری فریز میکنین ؟  همینجور از بازار خریدم بشورم تمیز کنم فریز کنم عایا !؟

من توروغن کم تو تابه رژیمی سرخ میکنم فریز میکنم جور دیگ بلد نیستم😆

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

تمیز کن ، تمیز بشور....

بذار رو گاز ، آبپز بشه.... البته نباید زیاد بمونه... آب جوش که اومد یه دقیقه بذار تو آب جوش...

بعد آبکشی کن ، خنک که شد بسته بندی کن....

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز