2777
2789
عنوان

چکار کنم آخه 😢😢😢

396 بازدید | 44 پست

آلان چند وقته درگیر سوختن پای بچمم دکتر بردمش هی خوب میشه باز هی قرمز میشه دون میشه 

دو روزه کردنش قرمز شده دون دون شده

انواع پماد دارم میشورم چرب میکنم اما چرا اخه این همه من کم شانسم بچه بیچارم داغون شد 😭😭😭😭

یکی بیاد کمکم لطفا مامانای مهربون

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پماد بتا متازون عالیه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

شاید حساسیت داره به یچیزی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگر تند تند پوشکشو عوض میکنی و بارم اینجوریه شاید حساسیت داره ببرش دکتر ولی ممکنه از گرما هم باشه عر ...

آره به مولفیکس داشت تازه فهمیدم اما بازم خوب میشه و یکم باز میسوزه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
پماد ان ان خیلی خوبه ولی نباید بیشتر از سه روز استفاده شه

دکتر نداد خودم بگیرم ؟

گردنش عرق سوز شده 

اهان.از گرماس چند وقتشه؟پسر من سه ماهگیش اینطور شد پماد مگا گورت داد دکتر سه روز زدم خوب شد چون کورتن داره نباید زیاد زد ولی یه دکتر ببرش

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧