2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک

4048 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ببخشید کسی هست ک قبل از بارداری آزمایش کروموزومی و کاریوتیپ انجام داده باشه؟؟

ممنون میشم تجربه هاتونو بگید خ میترسم😔

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
و تو زیباترین هدیه ی خداوندی مرد کوچولوی مامان💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی قبل از بارداری کاریوتایپ انجام بدی یا اینکه هفته دهم بارداری سل فری انجام  بدی

دکترم برام نوشته ک الان انجام بدم شما تجربه ای داری؟

هزینه هاش چطوره؟

دکترم برام نوشته ک الان انجام بدم شما تجربه ای داری؟ هزینه هاش چطوره؟

سلام 

بچه قبلی تون روشون کاریوتایپ انجام شد؟

اگر انجام نشده نمونه ازش موجود هست؟

فامیلیتون با همسرتون دقیقا چی هست؟

فرزند قبلی سالمی دارین؟

تا حالا سقط یا مرده زائی داشتین؟

سلام  بچه قبلی تون روشون کاریوتایپ انجام شد؟ اگر انجام نشده نمونه ازش موجود هست؟ فامیلیتون ب ...

سلام

رو بچه قبلیم کاریوتیپ انجام ندادم بچه اولم بود غربالگریها و سونو و آزمایشات طی بارداریم همه سالم بودن

بعد از ۳روز ک فوت شد دفنش کردیم نمونه ای هم ازش نگرفتیم چون دکتر اطفال تشخیص  آسپیراسیون مکونیوم  داده بود و اصلا از ما نخواستن ک ژنتیک و بررسی کنیم بچه هم کاملا ظاهر طبیعی داشت و اون چند ساعتی ک پیشم بود گریه میکرد میخوابید فقط نفس کشیدنش خس خس میکرد

نسبت:پسر عمه و دختر دایی

سلام  بچه قبلی تون روشون کاریوتایپ انجام شد؟ اگر انجام نشده نمونه ازش موجود هست؟ فامیلیتون ب ...

تا حالا هیچ مورد سقط یا مرده زائی نداشتم همین بچه اولم بود ک اینجوری شد

سلام میشه بگید کاریوتایپ دقیقا چی رو بررسی میکنه و تا چه حد در ب دنیا اومدن بچه سالم تاثیر داره

ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر

ما انجام دادیم بخاطر دوتا سقط که داشتم هزینش یه ذره بالاس ولی خب ارزشش رو داره.شکل و تعداد کروموزوم رو بررسی میکنن.نسبت فامیلی ندارم با شوهرم فقط بخاطر سقط دکتر گفت باید انجام بدی

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
ما انجام دادیم بخاطر دوتا سقط که داشتم هزینش یه ذره بالاس ولی خب ارزشش رو داره.شکل و تعداد کروموزوم ...

ما هم انجام دادیم منتظر جوابیم، حالا نتیجه گرفتید بچه داری؟

ما هم انجام دادیم منتظر جوابیم، حالا نتیجه گرفتید بچه داری؟

من بخاطر دوتا سقطم درگیر خرید چندتا سرم بودم که باید ماهی چهارتا تزریق کنم چون کشور تحریمه به سختی به دستشون اوردم حالا باردارم تا ببینم خدا چی میخواد دعام کن

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
من بخاطر دوتا سقطم درگیر خرید چندتا سرم بودم که باید ماهی چهارتا تزریق کنم چون کشور تحریمه به سختی ب ...

عزیزم بسلامتی اصلا نگران نباش خدا بزرگه انشا..بسلامتی فارغ شی و بچتو تو بغلت بگیری

عزیزم بسلامتی اصلا نگران نباش خدا بزرگه انشا..بسلامتی فارغ شی و بچتو تو بغلت بگیری

ممنون دعام کن🌷🌷🌷🌷