2777
2789
عنوان

عجب مرد روانی 😓

481 بازدید | 25 پست

ی واحدو گذاشتیم برا اجاره

چون طبقه بالای خودمونه برای اینکه سروصدایی نباشه ب زنو شوهر تنها خواستیم بدیم

ی مرد عصبی با دوتا بچع اومد انگاری میخواست عقده هاشو فقط خالی کنه

گفتم مگه املاکی ب شما نگفته ب زنو شوهرتنها میدیم

گف ن..گفتم خب ما ب بچه دار نمیتونیم واقعا بدیم عذر میخوام

یهو صداشو برد بالا غلط کردین نمیدین ینی چی این همه راه اومدم...گفتم تقصیر من چیه املاکی یادش رفته ب شما بگه اشتباه کرده

دگ ی فش ابدار ک نمیتونم بگم دادو رفت درخونه رو هم محکم کوبید 😓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فشار اقتصادی و روانی بهش وارد شده بیچاره....البته حق نداشت توهین کنه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

کاش ب املاکی بگی ی تایمی  بفرسته ک همسرت باشه و یاخودش بیاد باهاشون

من ک همسرم نمیزاره باهرکسی دهن ب دهن و هم کلام شم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خودت تنهابودی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بهتر که از اول اون روشو دیدین. اگه الان تظاهر به آرامش و بی دردسری میکرد گول میخوردین خونه رو میدادین بعد نوشتن قرارداد شروع میکرد بداخلاقیاشو دیگه خیلی اوضاع سخت میشد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄