2777
2789
عنوان

عجب مرد روانی 😓

480 بازدید | 25 پست

ی واحدو گذاشتیم برا اجاره

چون طبقه بالای خودمونه برای اینکه سروصدایی نباشه ب زنو شوهر تنها خواستیم بدیم

ی مرد عصبی با دوتا بچع اومد انگاری میخواست عقده هاشو فقط خالی کنه

گفتم مگه املاکی ب شما نگفته ب زنو شوهرتنها میدیم

گف ن..گفتم خب ما ب بچه دار نمیتونیم واقعا بدیم عذر میخوام

یهو صداشو برد بالا غلط کردین نمیدین ینی چی این همه راه اومدم...گفتم تقصیر من چیه املاکی یادش رفته ب شما بگه اشتباه کرده

دگ ی فش ابدار ک نمیتونم بگم دادو رفت درخونه رو هم محکم کوبید 😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار اقتصادی و روانی بهش وارد شده بیچاره....البته حق نداشت توهین کنه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

کاش ب املاکی بگی ی تایمی  بفرسته ک همسرت باشه و یاخودش بیاد باهاشون

من ک همسرم نمیزاره باهرکسی دهن ب دهن و هم کلام شم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خودت تنهابودی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بهتر که از اول اون روشو دیدین. اگه الان تظاهر به آرامش و بی دردسری میکرد گول میخوردین خونه رو میدادین بعد نوشتن قرارداد شروع میکرد بداخلاقیاشو دیگه خیلی اوضاع سخت میشد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄