2777
2789
گلم‌من کلینیک نازایی رفتم همه جا بعد بهم‌دکترم بار اول با گرفتن‌عکس رنگر گفت ای وی اف کن که من محلش ...

الهی که دوران بارداریه راحتی داشته باشی عزیزم بسلامتی فرشته ی نازتو بغل بگیری❤به منم گفتن آی وی اف ۹ سال ازدواج کردم ۷ سال بیشتره که منتظرم منم دوس نداشتم آی وی اف کنم ولی چه کنم که دیگه چاره ندارم این همه سال منتظر شدم ولی نشد که نشد

الهی که دوران بارداریه راحتی داشته باشی عزیزم بسلامتی فرشته ی نازتو بغل بگیری❤به منم گفتن آی وی اف ۹ ...

عزیزم انشاللله که با اولین ای وی اف باردار میشی به حق بانو فتطمه زهرا گلم میدونم خیلی سخته ولص صبور باش ناامید نباش

همه چی درست میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم انشاللله که با اولین ای وی اف باردار میشی به حق بانو فتطمه زهرا گلم میدونم خیلی سخته ولص صبور ...

قربونت برم مرسی برای دعای قشنگت الهی که خدا از زبونت بشنوه همه ی امیدم به خداس 😍

قربونت برم مرسی برای دعای قشنگت الهی که خدا از زبونت بشنوه همه ی امیدم به خداس 😍

اره گلم حتما شروع کن شکر گذاری کردن برو تو تل گرا گلم ویس های امیر شریفی یا عباس منش گوش کن اگه میخای من عضو گروه قانون جذب هستم و خیلی خیلی خوبه 

همه چی درست میشه 
اره گلم حتما شروع کن شکر گذاری کردن برو تو تل گرا گلم ویس های امیر شریفی یا عباس منش گوش کن اگه میخا ...

اتفاقا خیلی دوس دارم عضو این گروها باشم اگه بتونی عضوم کنی که خیلی لطف کردی عزیزدلم

گلم در خواست دوستی بده شماره میدم بیا تو تلگر

برکه جان درخواست شمارو من قبول کردم ولی بلد نیستم پیام بدم عزیزم میشه لطف کنی شما بهم پیام بدی تا شمارمو بهت بدم عضوم کنی بی زحمت؟