2821
2789
باخواهرم نشستم اهنگ مصیبتی گذاشته رید تو حس و حالمون

😁😁😁😁خوب شما باز ی آهنگ شاد بزن جیگرش حال بیاد اون آهنگ داره میریزه بزن گوش کن😂😂😂

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هیچی مادر شوهرم اومده بود با پدر شوهرم خواهر شوهرم رو از خونه ما ببرن اونم گفت  نمیام همینجا ...

چند سالشه انقد پرروئه؟

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
😁😁😁😁خوب شما باز ی آهنگ شاد بزن جیگرش حال بیاد اون آهنگ داره میریزه بزن گوش کن😂😂😂

گذاشتم 😒😒اون صداشو زیاد کرده رو اعصابمه اهنگاش 

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله
خدا ب فریادت برسه خواهر 😅😅

خخخخخخ 😅😅

من با بودنش مشکل ندارم ولی خب نگه داشتن یه نوجوون ۱۶ ساله اونم خواهرشوهر من خیلی سخته سخت نه ها مسئولیت داره ..

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
آخ آخ حواست نبود نه؟!

دست شوهرم بوده واسم پول کارت ب کارت کنه هی میگفتم بیار امروز فردا میکرد اونم اینطوری شد حرصم گرفته از دستش حیفش ظهری طفلی خورده زمین با موتور و گرنه ی چی بشه میگفتم دلم نیومد😏😐😐😐

چند سالشه انقد پرروئه؟

۱۶ سالشه 

یکی رو میخواد بعد پدر و مادرشم راضی نیستن اونم بار و بندیلش رو جمع کرده اومده میشه ما 

من خیلی دوست دارم پیشمون باشه ولی خب خییلی مسئولیت داره .

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

سلام میشه بگین اگه خودتون جوجه چینی دست کردین دستورش چطوره؟ از نت گرفتم ولی نمی دونم این دستور خوب میشه یا نه؟ برا شب می خوام، ممنون میشم کمکم کنید 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
سلام میشه بگین اگه خودتون جوجه چینی دست کردین دستورش چطوره؟ از نت گرفتم ولی نمی دونم این دستور خوب م ...

من عزیزم تا حالا درست نکردم شرمنده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز