۱۳۵۶ مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 عنوان در چ حالید | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 86 پست حوصلم سر رفته چیکار کنم ب نظرتون؟؟ خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش 1398/04/31 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 اووووو پس اصلا بدرد نمخوره ب حرف شما گوش نمیکنه باهاش حرف بزنیدیا شوهرتون چند شبه اینجاست همش باهاش حرف میزنیم انگار نه انگار شبا هم تا ساعت چند با پسره حرف میزنه اصلا کلا با پسره حرف میزنه شب و روز 😑😑 دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 بچه ها به نظرتون دیره واس شام خورشت بادمجان بزارم گوشتا نمیپزه نه؟؟؟ خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 امان از این دهه هشتادی ها نزار بیفته تو چاه آره خیییلی براش نگرانم خییلی البته به شوهرمم گفتم رُک گفتم تقصیر پدر و مادرته خیلی لوسش کردن با دوستاش قهوه خونه بره اینور به اون ور بره ... دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 چند شبه اینجاست همش باهاش حرف میزنیم انگار نه انگار شبا هم تا ساعت چند با پسره حرف میزنه اصلا ... خوب گوشی رو ازش بگیرین برین با پسره حرف بزنین شاید اون فهمیده تر باش خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 خوب گوشی رو ازش بگیرین برین با پسره حرف بزنین شاید اون فهمیده تر باش گوشی رو نمیدهپسره هم نفهمه چقدر شوهرم رفته باهاش صحبت کرده ..... دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 آره خیییلی براش نگرانم خییلی البته به شوهرمم گفتم رُک گفتم تقصیر پدر و مادرته خیلی لوسش کردن ... آره والا بیشترنقصر تقصیر پدر مادراس من الانک هیحده سال سن دارم هنوز پامو تو قهوه خونه نداشتن حتی ی دونه دوستم ندارم ک باهاش برم جایی خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 آره والا بیشترنقصر تقصیر پدر مادراس من الانک هیحده سال سن دارم هنوز پامو تو قهوه خونه نداشتن ح ... اوووف قهوه خونه و قلیون پاتوقشه ....بعد من دوستانه بهش میگم نرو میگه پس چرا ت میری میگم بابا من ۲۵ سالمه شوهر دارم بچه دارم نه تو که ۱۶ سالت دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
negaaaram عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 4241 شما عزیزم چند بار رفتی سونو تو بارداری? حححح من یه عالمه دوبارم سونوگرافی رنگی رفتمچون وزن بچه ام کم بود هم زایمان زودرس ممکن بود داشته باشم زیاد واسم سونوگرافی مینوشتولی کلا براکسی که مشکلی نداشته باشه پنج تا سونوگرافی بیشتر نمینوسن معمولا هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 اوووف قهوه خونه و قلیون پاتوقشه .... بعد من دوستانه بهش میگم نرو میگه پس چرا ت میری میگم بابا ... پس معلومه از اون زبون درازاست😨 خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 پس معلومه از اون زبون درازاست😨 آره خیییلی ولی نمیدونم من چرا انقدر دوسش دارم 😂🤔 دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6523 حححح من یه عالمه دوبارم سونوگرافی رنگی رفتم چون وزن بچه ام کم بود هم زایمان زودرس ممکن بود داشته ب ... آخه ب من گفتن کلا چهارتا سونو بیشتر نداری قلب.ان تی انومالی آخر هم ک واسه اینه میخای سز بسی یا طبیعی خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
negaaaram عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 4241 آخه ب من گفتن کلا چهارتا سونو بیشتر نداری قلب.ان تی انومالی آخر هم ک واسه اینه میخای سز بسی یا طبیعی درست گفتن هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍