2777
2789

منم خونم همیشه تمیزه دوتام بچه دارم اما از خونه ام متنفرم اصلا دوستش ندارم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان خونم اینقدر کثیفه! لباسها رو رخت اویز پهنه ظرفها ناهار تو سینکه

یه جارو اساسی میخاد خونه. 

ولی اصلن انرژی ندارم! 

با اینکه ظهر خوابیدم انگار بیشتر کسل شدم تا سر حال! 

فقط ای کاش کسی نیاد خونمون😬

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من تا قبل حاملگیم همیشه تمییز تا پله هام ولی الان ک حاملم از ساعت 1 جاروبرقی وسطه فقط جاروبرقی مونده حال ندارم هر هفته خونه تکونی عید میکردم تا کابینتا میسابیدم هر هفته ولی الان ب زور ی گردگیری و جارو بکشم ظرفام تلنبار میشه بخاطر خونه بیشتر اعصابم خرد میشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
من الان خونم اینقدر کثیفه! لباسها رو رخت اویز پهنه ظرفها ناهار تو ظرف شوره.  یه جارو اساسی میخ ...

منم ،اصلا نمیتونم پاشم 😏

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من تا قبل حاملگیم همیشه تمییز تا پله هام ولی الان ک حاملم از ساعت 1 جاروبرقی وسطه فقط جاروبرقی مونده ...

یه کارگر بگیر بگو هفته ای یکبار بیاد کاراتو بکنه ادم که تو حاملگی کار نمیکنه فقط بخور و بخواب و حالشو ببر که دیگه خواب نداری از چندوقت دیگه

چرا عزیزم  

کوچیکه کلا۴۰مترم نیس

ناقص ساخته شده مثلا یطرف که خوابه بزرگه یطرف که پذیراییه کوچیکه یعنی یه فرشم نصفش زیر در میمونه اتاق خواب جدانداریم عین قدیمیا یه چهاردره داریم

همه جا دره،حموم وسط اشپزخونس جانداره لباس عوض کنی 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
یه کارگر بگیر بگو هفته ای یکبار بیاد کاراتو بکنه ادم که تو حاملگی کار نمیکنه فقط بخور و بخواب و حالش ...

اصلا کار هیشکی ب دلم نمیشینه اخه بخور بخواب هم کسلی میاره 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤