2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم جدا شد تا یکسال اول خیلی سخت بود داغون شده بود همش شبا گریه میکرد همش میگف چرا زندگیه من اینطوری شد همش میگف نکنه اشتباه کردم و کاش میماندم همون جور میساخت شوهرش بیکار و بی مسئولیت بود و معتاد ولی الان ک دوسال شده اوکی شده و میگ خوب کاری کردم جدا شدم یه سال اول یکم سوء داره و باید تحمل کنی البته اون شاغل بود و خونواده پشتش بودن اما شاغل نباشی کسیم نداشته باشی سخته واقعا

خدایا شکرت تنهام نزار
من خواهرم جدا شد تا یکسال اول خیلی سخت بود داغون شده بود همش شبا گریه میکرد همش میگف چرا زندگیه من ا ...

شاغلم اما کسیو ندارم هیچ کسیییی به معنای واقعی فقط خدا رو دارم 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم
شاغلم اما کسیو ندارم هیچ کسیییی به معنای واقعی فقط خدا رو دارم 

خب همینکه شاغل باشی امتیازها ولی اول باید به خودت نگا کنی و موقعیت و ببینی اول سعی کن مشکل تو حل بکنی گذاشتن بکن اگ نشد اونوقت به طلاق فک کن همیشه وقت داری جدا بشی اما همیشه نمیتونی برگردی و درست کنی و اینکه یه عمر غصه میخوری چرا هرکاری از دستم بر میومد نکردم 

خدایا شکرت تنهام نزار
منم دارم جدا میشم البته توافقی . شوهرمو دوست دارم مطمئنم بعد طلاق افسردگی شدید بگیرم ولی نمیتونم تو ...

عزیزم منم دارم توافقی جدا میشم منم دوستش دارم اما بی مسئولیته دیگه نمیکشم 

خب همینکه شاغل باشی امتیازها ولی اول باید به خودت نگا کنی و موقعیت و ببینی اول سعی کن مشکل تو حل بکن ...

من میخوام حل بشه اما همسرم قدمی بر نمیداره 

عزیزم منم دارم توافقی جدا میشم منم دوستش دارم اما بی مسئولیته دیگه نمیکشم 

منم مثل توام دیروز مهرمو اجرا گذاشتم فعلا دنبال کارامم هیچ کسو هم ندارم دوتا النگو داشتم خرج کارام بکنم

شما خیلی خانم فهمیده ای هستی که داری به تبعاتش فکر میکنی. اتفاقا من همین الان داشتم مشکلات بعد طلاق را تو تاپیکی میگفتم. یه خانم هرچه از دهنش دراومد بهم گفت. و میگه افکارت بو میده. واقعا خیلی آدمهای بی منطق هست. 

طلاق خیلی سخته عزیزم. برو این تاپیک توصیح دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3021326/طلاق

خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن. 
شما خیلی خانم فهمیده ای هستی که داری به تبعاتش فکر میکنی. اتفاقا من همین الان داشتم مشکلات بعد طلاق ...

مرسی عزیزم