2777
2789
عنوان

خیلی سخته😐

133 بازدید | 9 پست

دارم میرم تک ۳ماه خودم دوماهو ۱۰ روزم بود ک فمیدم باردارم😐فقط مادرشوهرم وخانواده خودم میدونن بعدشم جوریه ک خواهرشوهرم ۶ مرداد عروسیشه نگفتیم چون شوهرمم میشناسه خواهرشو حسوده میگه چون بچه من اولین نوه خانوادس بهش توجه میکنن این حسودیش میشه نمیخوام اه بکشه فردا پس فردا اتفاقی واس بچم بیوفته ... الان گفتن ممکنه عروسیش بیوفته تا بعدمحرم صفر 😐 منم شکمم یکم بزرگتر شده هی میگن چاق شدی چیزی نمیگم میخام کارکنم مجبورم یجوررفتارکنم نفهمن باردارم بیچاره بچم😐 سرم گیج میره گشنم میشه میگن نازنازو شدی...خدایا😐 تا بعدمحرم صفر ک دیگع نمیشه من توبعضی کارهاکمک میخام چون میگن بیشتر ۱ کیلو ۲ کیلو نباید بلند کنم😐اینام اوضاع جهازه وسایلاشونو اوردن خونه ما 😫 چ خواهدشد😐 دوطبقس خونمون طبقه بالا مادرشوهرمینان..بیاید یه راه حلی چیزی بگید😐حرصم درمیاد ازدستشون

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب کسی نگو ولی انقدر هم حرص نخور رو بچه تاثیر می ذاره سخت نگیر ب خودت تا بعد از عروسی هرکی هم بهت شک کرد بگو چاق شدم فقط همین فقط.حرص.نخور😚

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

وا اه بگیره چیه!؟این حرفا رو ع کجا میارین!!!؟ول کن ت روخدا

بگو حامله ای

ازت کار بکشن خدایی نکرده چیزیت بشه،اه بچه نمیگیرتت!؟!؟!

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه تازه عروس چرا باید اه بکشه 

عجب برادری خواهرش باید به داشتن همچین برادری افتخار کنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

اخه واقعا حسادت میکنه همش میگه چرامهریه این بیشتره چرا واس این خرید میکنید چرا اول واس اون خوردنی میگیرید دست پدرشوهرمو میگیرم عین بچه میکنتش ازدستم شریارو قایم میکنه میرم خونشون نخورم و...😐 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
وا اه بگیره چیه!؟این حرفا رو ع کجا میارین!!!؟ول کن ت روخدا بگو حامله ای ازت کار بکشن خدایی نکرده چ ...

ایشالا ک عروسیشونو سرموعد بگیرن

عزیزم به نظر من بگو حامله هستی اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد میخای چیکارکنی براچی اه بکشه بهش بگو د ...

عزیزم میشناسمش دیگه خوانوادش هم میشناسنش مادرشوهرمم نگفته بش حتی