سلام،یه خانم ۳۸ ساله م که یه زندگی معمولی دارم،شوهر خوب و ۲ تا بچه،ولی دل و دماغ زندگی ندارم،گیج میزنم،حوصله ندارم،با اکراه کارای خونه رو میکنم،دلم گریه میخواد،عصبی و زور درنج شدم،انگیزه ندارم،حالم از زندگی به هم میخوره،دلم میخواد بمیرم،احساس میکنم حقم از زندگی ضایع شده،احساس تنهایی میکنم،
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
عزیزم شاید کم خونی داری یا افسردگی خفیف.چون اکثرا خسته ای و حوصله نداری میگم
دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱
برو پیش دکتر برای کم خونی و برای افسردگی هم برو پیش مشاور
دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱