2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 51 پست
مگه پیش هم  زندگی میکنید؟

طبقه پایین اونا .

ما طبقه بالا .اصلا یه وضعیه 

اگه هم بچشون خونمو آتیش زدن میگن نباید کاریشون داشتی باشی تو تایپیکام هست که چقدر اذیتم میکنن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم هیچی نمیگفتم فقط سریه پامیشدم حاظر بشم برگردم خونمون😊😊اونام کارتونشونو ببینن

من جراتش ندارم شوهرم خیلی برادر زادش رو دوست داره اگر پا میشدم بعدا تلافی کارم رو سرم در می اورد

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم با بچه جاری کنار بیام    

خب بستگی ب مامان و باباش داره اگه چندش باشن بچشونم چندش تررر میشه😅😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

وا خوب بچه است دیگه،مسئله ایی نبوده که،بچه همیشه میخواد کارتون ببینه،ما بزرگتر ها میتونیم کنار بیام

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
هفته ای یه بار بعضی وقتا هم دو سه هفته ای یه بار

خوب ولشون کن بخدا من اینقدر از این قوم دیدم که به نظرم مشکل تو در مقابلش خیلی کوچیکه هرچند میدونم الان واسه تو شاید بزرگ باشه

خوب ولشون کن بخدا من اینقدر از این قوم دیدم که به نظرم مشکل تو در مقابلش خیلی کوچیکه هرچند میدونم ال ...

وای این پیش پا افتاده ترینشه اگر بخوام بگم باید کتاب بنویسم

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
فکر کردم واقعا خواستی بزنی    

نه بابا اصلا اهمیت نمیدم ب این چیزا. چیکار ب بچه دارم😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
خب بستگی ب مامان و باباش داره اگه چندش باشن بچشونم چندش تررر میشه😅😂

واقعا راست میگی بخدا من الان پسر یکی از جاریهامو اینقدر دوست دارم ولی اینایی که پدرومادرشان ظلم هستن رو زیاد نمیخوام با اینکه همیشه میگم بچه ها گناهی ندارن ولی اون مهری که به اون یکی دارم به اینا ندارم

موافقم ببینم در اینده اصلا جاری خواهم داشت یا نه    

خداکنه که از مدلای خوبش قسمتت بشه

الویت و دقتت خونواده باشه