2777
2789
عنوان

عروسی عروسی😐

350 بازدید | 31 پست

بچه هاا من پدرم هنوز ی سال نیس فوت شده

عروسی دوست همسرمه و من نرفتم 

ب نظرتون دعوتش کنم خونه و کادو بدم یا برم خونشون و کادوش رو ببرم؟

من نرفتم همسرمم نرفت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما باید بری کادو رو بدی

اگه پاگشاست،ک اونا بیان

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دعوت کن 

خدا پدرت رو بیامرزه 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
شما باشین میرین عروسی وقتی پدرتون هنوز ی سال نیس فوت شده!؟ عروسی فامیل خیلی نزدیک چی؟ مثلا پسر خوا ...

خدا بیامرزه مکانشون جنت

پاگشا کن کادوشونم بده 

تا سالگرد باباتم اینجور مراسما نرو بعدا میگن ارزش قائل نشد ....

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
شما باشین میرین عروسی وقتی پدرتون هنوز ی سال نیس فوت شده!؟ عروسی فامیل خیلی نزدیک چی؟ مثلا پسر خوا ...

شوهرت بفرست بره بالاخره عروسی خواهر زادشه

واسه خودت خودت ببین چی بهتره همون کارو بکن

دستمو ول نکن🤲🏻

دعوت و کادو

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته