2789
عنوان

گیم اف ترونز

1447 بازدید | 132 پست

کیااین سریالودیدن؟کلانظرتون دربارش چیه؟اخراشونگیدهنوزنرسیدم😬من خودم یکم روم اثرگزاشته همش دلم میخوادشمشیربازی یادبگیرم ومیرم تونقش آریا😂.بااینکه سگ شکاری زشته ولی عاشقشم خصوصاقدرتمندبودنش وجون سختیش،جان،کالیسی وکوتوله روهم دوس دارم،اگه دیدین نظرتونوبگید،بشخصه ازاین جورفیلمامتنفربودم ولی متفاوته وروزی چندقسمتشومیبینم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

آخرش میزنه تو ذوقت😒😒😒خود جانم بخاطر همین نمیدونم اسمش چیه یه جایی بستریه😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سریال خوبی بود حیف که فصل آخرش گند زد 

وای ینی اینهمه وقتموهدردادم تهشم بدتموم میشه😒😒😔

من کلا ندیدم

تو فکرشم

قسمت باشه نگامیکنم😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا ؟؟

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...

چه بد،کجابستریه،،،وای کنجکاوشدم فرداهمشوباهم نگاه کنم وحرص بخورم😂

من عاشق جان اسنو ام 😍😍

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...
من کلا ندیدم تو فکرشم قسمت باشه نگامیکنم😂😂

برامن جالب بود،بااینکه فیلم رزمی وتاریخی اینادوس نداشتم،ولی روزی یه فصلشومیبینم چشام کورشدن😬

چرا ؟؟

اسمشو پیدا نمیکنم اونجایی ک رفته😑😑

تاثیرات مخرب گذاشته فیلم روش😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
وای ینی اینهمه وقتموهدردادم تهشم بدتموم میشه😒😒😔

آره از حالا آماده باش تا اون جایی که سریال داستان کتابشو دنبال میکنه خوبه فصلای آخر چون کتابش هنوز نوشته نشده که از روش بسازن نویسنده های سریال خودشون سناریو رو مینویسن که حسابی گند زدن 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
اخرش گند زد ب کل فیلم بس الکی فیلمو جمع کردن 

😒😒😒ای بابا،همش دلم میخواست بدونم اخرسرپادشاهی به کی میرسه وفک میکردم کلی جشن هست