2777
2789
عنوان

بیاید حدس بزنین نی نی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 55 پست

من میگم پسره😊🥰

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم پسره  برا استارتر هم پسر

😍😍😘😘🙏

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
اینم پسره  برا استارتر هم پسر

آنومالی نرفتم ولی ان تی گفت احتمالا پسره حالا نمیدونم چند درصد درست گفته

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آره ان تی گفت احتمالا پسره

خداروشکر منم دعا کن پسر باشه😘🙏

بچه اولتونه؟؟؟

نه یه  دختر دارم .این دومیه

نه یه  دختر دارم .این دومیه

انشالله اول سالم باشه بعد با جنسیت دلخواهت دوستم.ولی به علائم اینا اصلا توجه نکن از رو علائم همه با یقین بهم میگفتن دختره همسرم انقد ذوق داشت لباس هم خرید ولی ان تی گفت احتمالا پسره

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
انشالله اول سالم باشه بعد با جنسیت دلخواهت دوستم.ولی به علائم اینا اصلا توجه نکن از رو علائم همه با ...

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله بهترینها برای شما هم رقم بخوره😘