2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 34 پست
فعلا ک پررنگ نشده...پریودات چند روزن؟٣٢ روزن؟

نه بیشتر نمیشه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

این مال منه...روز١۴ خیلی پررنگ شد....یعنی میخواد ازاد بشه...روز ١۵ کمرنگ شد یعنی ازاد شده...همون روز ١۵ اخر شب دوباره پررنگ شد یعنی اینکه یه تخمک دیگه قراره ازاد بشه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این مال منه...روز١۴ خیلی پررنگ شد....یعنی میخواد ازاد بشه...روز ١۵ کمرنگ شد یعنی ازاد شده...همون روز ...

من بلدنیستم حالا من کی پررنگ میشه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
من بلدنیستم حالا من کی پررنگ میشه

شما اخریش پررنگتره نسبت به قبلی ها...هر زمان ک پررنگ شد...و روز بعدش کمرنگ شد یعنی ازاد شده و باید اقدامـکنی....اگ امروز١٣ پریودته اقدام کن

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
تو که13پررنگو15چجوریه

من سونو دادم یه فولیکول٢۴ داشتم که ١۴ ازاد شد..و یه فولیکول ١٧.ک دوروز بعد ازاد شد 

شما اخریش پررنگتره نسبت به قبلی ها...هر زمان ک پررنگ شد...و روز بعدش کمرنگ شد یعنی ازاد شده و باید ا ...

من همش  ساعت3ظهری مابین4 انجام میدم درسته

من سونو دادم یه فولیکول٢۴ داشتم که ١۴ ازاد شد..و یه فولیکول ١٧.ک دوروز بعد ازاد شد 

یعنی دوبارتخمک آزاد میشه

من ایقد کیت زدم دیگه قشنگ میدونم چی به چیه...کیتهای خودمو....

بچه کجای