2777
2789
عنوان

دندان درد کمک کنید

1693 بازدید | 34 پست

من تاحالا دندان درد نداشتم ولی دو روز هرچی سمت دهانم میبرم یه دندونم بینهایت درد میگیره بعدش همون سمت ردیف بالا و پایین باهم درد میکنه مسواک میزنم درد میگیره سرکه و گلاب که آتیش به مغزم میزنه نمک و چایی نمک و فلفل هرچی گذاشتم انجام دادم درد بیشتر شد که کمتر نشد ب عصب رسیده یعنی همین احساس سنگینی دارم به یک سمت صورتم

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دور ناخن یه شصتت رو سیاه و شصت دیگه ات رو آبی کن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دور ناخن یه شصتت رو سیاه و شصت دیگه ات رو سیاه کن

جااااااااااااانم؟؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
جااااااااااااانم؟؟

علم سوجوک دور شصت بازتاب دندان هست

یه جات میسوزه دورشو آبی کن آنی سوزش قطع میشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

[QUOTE=98086016]نفهمیدم چیکار 

دور ناخن یه انگشت شصتت رو سیاه کن با خودکار یعنی دورشو بکش

اونیکی دستت رو آبی کن

من چندروزه درد داشتم رفتم دکتر گفت سه تا دندونت خالی شده باید پر کنی سه تا هم نیاز به عصب کشی داره.د ...

اگر ۴ملیون پول داشتم داخل کانکس زندگی نمیکردم عسلم  

ای وای من 

شما مال سر پل ذهاب هستین؟؟

[QUOTE=98086016]نفهمیدم چیکار  دور ناخن یه انگشت شصتت رو سیاه کن با خودکار یعنی دورشو بکش اون ...

یعنی روی خود انگشتمو با سایه اشکالی نداره خودکار برای وضو سخته😓

عزیزم منم دستشون نزدم فقط دوتارودرست کردم.خدا بگم چیکارشون کنه ک گند زدن به زندگی مردم.عزیزم کدوم شهری؟انگشت اشاره و انگشت شتصتت رو بذار روی یخ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792