2777
2789

بله، خیلی چیزا. من از سن کم خیلی کتاب های انرژی مثبت پ این چیزا خوندم. کلا هر چیزی که تو زندگیم خواستم برام درست شده باید خیلی مطمئن باشی و بعد هم تلاش کنی برای خواسته ات.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری عزیزممم بمنم میگی

من کلا خیلی جذبم قویه یعنی کافیه به اتفاق یا چیزی فکر بکنم دقیقا اتفاق میوفته جوریه که تا در مورد اتفاقی حرفی میزنم همسرم فوری میگه توروخدا چیزی نگو. تو هرچی میگی میشه.من مثلا به اتفاقی فکر میکنم ناخودآگاه تو ذهنم مثل یه فیلم  نقش میبنده یعنی جوری بهش فکر میکنم انگار آینده است و این اتفاق افتاده. و یه چیز دیگه هم اینکه من همیشه حتی تو بدترین شرایط زندگیم شکر گزارم مثلا اگه یه جا پولی از دست بدم بازم خداروشکر میکنم تو ذهنم میگم شاید اتفاقی میافتاد که من پول خیلی بیشتری از دست میدادم یا اینکه این از دست دادن قراره یه پول بیشتری از مسیری که من هنوز نمیدونم برام بیاره. این شکر گزاری فوق العاده موثره تو جذب اتفاق های خوب. چون یه قانونی هست که میگه وقتی شما بابت چیزی شکر گزاری میکنی ناخودآگاه از طرف کاعنات چیزهای بیشتری برای شکر گزاری بهت داده میشه